• newsletter

    Όταν η ΕΡΤ παίρνει τα ηνία στο live δημόσιο ξεκατίνιασμα… (video)

    • NewsRoom


    Σκηνές απείρου κάλλους στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης όταν οι δύο παρουσιαστές ξέχασαν για λίγο την επίσκεψη του Γάλλου Πρωθυπουργού Βαλς στην Αθήνα, τα επεισόδια με τους πρόσφυγες σε Σάμο και Λέσβο και την υπερχείλιση του Σηκουάνα, για να μοιραστούν μαζί μας τις εσωτερικές έριδες στο Ραδιομέγαρο (sic) της ΕΡΤ.

    Στο «συγκλονιστικό» βίντεο που έχει ήδη «κερδίσει» εκατοντάδες κλικ στο youtube, oι Γιώργος Δαράκης και Γιάννης Δάρας επί σχεδόν τρία λεπτά ξεκατινιάζονται on air, χλευάζοντας με ασυνήθιστη, για την ώρα προβολής της εκπομπής, φρασεολογία τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη. Δικαίως ή αδίκως δεν ενδιαφέρει κανέναν, η εικόνα όμως που μετέδιδε η δημόσια τηλεόραση ήταν θλιβερή.

    ΔΑΡΑΚΗΣ-ΔΑΡΡΑΣ1

    Τα σχόλια κάτω από το αναρτημένο βίντεο στο youtube είναι ενδεικτικά της γεύσης που άφησε ο διάλογος αλά «νοικοκυρές που πλακώνονται για την μπουγάδα» των δύο παρουσιαστών:

    an dimitris

    – Το καταγγέλεις; – Το καταγγέλω!

    VasilisL7

    Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ TV ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.

    GIANNISBOT

    Ασχετοι ο ταγματαρχης εκανε πολυ ωραιες εκπομπες στο συνδρομητικό.

    GIORGOS PETROU

    poso gelioi pia

    Εύβουλος β.

    Τόλμησαν να ασκήσουν κριτική στον Λάμπη Ταγματάρχη; Τότε προφανώς είναι όργανα των Σαμαροβενιζέλων και του Σόιμπλε. Στην ΕΡΤ δε θέλουμε τέτοιους τσάτσους, μας αρκούνε οι δικοί μας.

    Noldoran

    O Ταγματάρχης με ύφος αντισυνταγματάρχη? Πόσα Φ τους έριξε?

    fantoma rimbaud

    το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι ο Τσακνής είναι η αιτία που κάτι τέτοιοι κάνουν πρόγραμμα στην ΕΡΤ καθώς όπως δηλώνει το Σαμαροπαίδι είναι υπό την προστασία του.

     

     

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/article-giati-i-latris-tis-kolimvisis-egkatalipoun-tis-pisines-afto-ine-to-neo-trend/50675



    ΣΧΟΛΙΑ