Δεκτή έκανε ο Πάνος Σκουρλέτης την τροπολογία που κατέθεσαν οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών μαζί με τις ευρωεκλογές, δηλαδή ο α’ γύρος για την ανάδειξη δημάρχων και περιφερειαρχών θα γίνει 26 Μαΐου 2019.
Οι 16 βουλευτές ζήτησαν οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές να γίνουν στις 26 και όχι στις 18 Μαΐου που προέβλεπε η προηγούμενη τροπολογία και ο δεύτερος γύρος -όπου χρειαστεί- να γίνει την επόμενη Κυριακή, στις 2 Ιουνίου.
Την τροπολογία υπογράφουν οι βουλευτές Ιωάννης Στέφος, Χρήστος Αντωνίου, Σταύρος Αραχωβίτης, Δημήτρης Βέττας, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Μανώλης Θραψανιώτης, Νίνα Κασιμάτη, Αστέριος Καστόρης, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Κώστας Μορφίδης, Γιώργος Παπαφιλίππου, Ανδρέας Ριζούλης, Βασίλης Τσίρκας και Γιώργος Τζόγκας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ράβε – ξήλωνε: Νέα τροπολογία με διορθωμένες ημερομηνίες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jefferies & AXIA διατηρούν «Buy» για την Εθνική Τράπεζα
- Buy, hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA, ΑΡΑΙΓ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΟΤΕ
- Πάπας Λέων: Οι επιλογές του «Λατίνου Γιάνκη» που δείχνουν… στάση σε συντηρητική και κοσμική θητεία – Η σχέση του με τους Ρεμπουπλικανούς
- Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι κορυφαίοι ξένοι αγοραστές ανά περιοχή – Η ανθρωπογεωγραφία της ελιτ αγοράς ακινήτων
