• Πολιτική

    Οργανωμένη η μετακίνηση των Ρομά για την ομιλία Τσίπρα στη Λαμία, ήρθαν από όλη την Ελλάδα

    • NewsRoom


    Αίσθηση προκάλεσαν οι φωτογραφίες από την πολυπληθή παρουσία των Ρομά στη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία. Η μαζική παρουσία τους στην ομιλία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ μόνο τυχαία δεν ήταν, αλλά όπως αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του προέδρου των Ρομά στη Στερεά Ελλάδα, Βαλάντη Χαλιλόπουλου, πρόκειται για μια οργανωμένη κίνηση.

    Σύμφωνα με τον κ. Χαλιλόπουλο, οι Ρομά που βρέθηκαν στη Λαμία την Πέμπτη προέρχονταν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και μεταφέρθηκαν οργανωμένα με λεωφορεία, από την Βοιωτία, της Καρδίτσα, μέχρι και την Ξάνθη.

    «Ήρθαμε να ακούσουμε την ομιλία του πρωθυπουργού», αναφέρει ο κ. Χαλιλόπουλος, ενώ προσθέτει πως εκεί βρέθηκε και ο κ. Πάντος, πρόεδρος όλων των Ρομά Ελλάδος. «Μπήκαν τα λεωφορεία, έγιναν οι μετακινήσεις και πήγαμε να ακούσουμε τον πρωθυπουργό».

    «Συζητήσαμε  για την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα γιατί θέλουμε και εμείς να ενταχθούμε μέσα στον ιστό της πόλης. Αυτό δεν μπορεί να μας το κόψει κανένας. Είχαμε συνάντηση με τον υπουργό και όλους τους βουλευτές που ήταν εδώ, μετά την ομιλία Τσίπρα», ανέφερε.

    Σε ερώτηση αν συναντήθηκαν ή μίλησαν με τον πρωθυπουργό, είπε πως μόνον τον χαιρέτησαν και του έστειλαν λουλούδια.

    Δείτε τι δήλωσε ο κ. Χαλιλόπουλος:

    Αρκετοί Ρομά, πάντως, βρέθηκαν και σήμερα στην Καρδίτσα, προκειμένου να υποδεχθούν τον πρωθυπουργό στην περιοδεία του.



    ΣΧΟΛΙΑ