ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη προπαρασκευαστική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργών για την αντιμετώπιση επιπτώσεων του πολέμου στην οικονομία.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο κ.Μητσοτάκης έλαβε τις εισηγήσεις των συναρμόδιων υπουργών Ανάπτυξης και Ενέργειας, αλλά δεν αποφασίστηκε κάτι καθώς αύριο θα λείπει στο Παρίσι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης με τις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση φαινομένων αισχροκέρδειας στην αγορά, θα οριστικοποιηθούν εντός της εβδομάδας και θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.
Διαβάστε επίσης
Πετρέλαιο: Κάτω από τα 100 δολάρια υποχώρησαν οι τιμές του WTI και του Brent
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετία: Οι ψηφοφόροι φέρονται να απέρριψαν την πρόταση περιορισμού του πληθυσμού με ποσοστό 55%
- Ιράν: Η επίθεση του Ισραήλ κατά της Βηρυτού θα έχει απάντηση
- Ιράν: Η επίθεση του Ισραήλ κατά των νοτίων προαστίων της Βηρυτού έδειξε ότι οι ΗΠΑ δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους
- Ισραήλ: Πλήγματα σε στόχους της Χεζμπολάχ στη Βηρυτό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.