ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Πρόκειται για το κλασικό υπόδειγμα λαϊκισμού, τρέφονται από τον διχασμό, αναζητούν συνεχώς εχθρούς και δεν ορρωδούν προ ουδενός, εάν θεωρούν ότι θα κρατηθούν λίγο ακόμη στην εξουσία” τονίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη και συμπληρώνει “σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο κ. Πολάκης θα είχε αποπεμφθεί”.
Αναφερόμενη στη συμφωνία των Πρεσπών επισημαίνει ότι “το στοίχημα της δική μας κυβέρνησης είναι, αφενός, να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο η γειτονική χώρα, εκμεταλλευόμενη τα θολά σημεία της συμφωνίας, να επιδιώξει την αποκλειστικότητα του όρου «Μακεδονία», αφετέρου να διασφαλίσουμε ότι αυτές ακριβώς οι διατάξεις δεν θα πυροδοτήσουν τον αλυτρωτισμό” και υπογραμμίζει ότι η ΝΔ θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να βελτιώσει την κακή συμφωνία.
Σε ερώτηση για το χρόνο των εκλογών η κ. Κεφαλογιάννη αφού σημειώνει ότι “ο κ. Τσίπρας ανέκαθεν προέτασε το κομματικό συμφέρον αντί του εθνικού” καταλήγει λέγοντας ότι “ο κ. Τσίπρας έχει να δαμάσει δύο αντικρουόμενα χαρακτηριστικά του: την προσκόλληση στην εξουσία και τη διάθεση να αποφύγει μια εκλογική συντιβή. Εικάζω ότι μετράει τις πιθανότητες, αλλά μην έχετε αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα η ετυμηγορία των πολιτών θα είναι καταδικαστική”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλγα Κεφαλογιάννη: Στηρίζουμε Παυλόπουλο, εάν επαναπροταθεί για Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλγα Κεφαλογιάννη στο mononews: Ο ελληνικός τουρισμός δεν μπορεί να συνεχίσει στον «αυτόματο πιλότο»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλγα Κεφαλογιάννη στο mononews: Ο ελληνικός τουρισμός δεν μπορεί να συνεχίσει στον «αυτόματο πιλότο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση των John Patten, Brian Schultz και Patrick Muenzen στο mononews – Η απάντησή μας
- Κέιτ Μίντλετον: Πώς τίμησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα
- Αναλυτές για Alpha Bank: Ρεκόρ αποτελεσμάτων – Αναβαθμίζεται η πρόβλεψη για το 2027
- Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε μείωση των δασμών στην Κίνα στο 80%
