ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι super ΕΛΧΑ-ΒΙΟ-Coca Cola, όλη η αλήθεια για Βαρδινογιάννη και ΠΑΟ, οι νέες business Τανισκίδη, η εξομολόγηση του Κυπαρίσση, η εθνική ντροπή στη Βουλή, οι αμαζόνες του Παπασταύρου, το 20 του Πασχάλη Διαμαντίδη και το κάλεσμα της Βαγιωνή
Από αξιολόγηση θα περάσουν τις επόμενες ημέρες οι υπουργοί της κυβέρνηση, με τους αξιολογητές τους να μην είναι άλλοι από τους ίδιους του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, το Μαξίμου έχει αποστείλει στους βουλευτές ένα ιδιότυπο βαθμολόγιο, με το οποίο τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα εκφράσουν τη γνώμη τους για το υπουργικό συμβούλιο.
Η εν λόγω πρωτοβουλία στοχεύει στο να βελτιωθεί το κυβερνητικό έργο. Τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες (από το 1 μέχρι το 100) θα παραλάβει σε φάκελο και θα δει μόνο ο πρωθυπουργός, στο τέλος της εβδομάδας.
Η κίνηση ενισχύει τα σενάρια ανασχηματισμού, και, καθώς φαίνεται, στις όποιες επιλογές του πρωθυπουργού, θα «μετρήσει» και η γνώμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.