• Πολιτική

    Ο Θέμης Γεωργαντάς αρνείται ότι συμμετείχε στο κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι

    • NewsRoom
    Γεωργαντάς

    Θέμης Γεωργαντάς


    Στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου με τον δικηγόρο του μετέβη ο Θέμης Γεωργαντάς και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στο κύκλωμα κοκαΐνης του Κολωνακίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκαθάρισε ότι ουδεμία σχέση έχει με το καρτέλ. «Ήμουν ετερρόρυθμο μέλος της επιχείρησης Lili Shou και δεν γνώριζα τίποτα για τις δραστηριότητες του βασικού επιχειρηματία», φέρεται να δήλωσε ο παρουσιαστής.

    Νωρίτερα, σε επιστολή του προς τα μέσα ενημέρωσης ο επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ξεκαθάρισε και αυτός από την πλευρά του ότι δεν έχει καμία σχέση με το καρτέλ του Κολωνακίου και πως η αναφορά του ονόματος είναι απλή συνωνυμία.

    Στην επιστολή του, που έστειλε στα media η πληρεξούσιος δικηγόρος του Ειρήνη Λιοφάγου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος επισημαίνει:

    «Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο “ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ” συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

    Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου.

    Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά με τον κύριο Β. Σ. και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία. Ειδικότερα ουδεμία σχέση έχω τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου με τις επιχειρήσεις “LILI SHU”, που εδρεύει στο Κολωνάκι και “HAMA” που εδρεύει στη Γλυφάδα, ούτε όμως και με οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση μετέχει ο κύριος Β. Σ..

    Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

    Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές.»



    ΣΧΟΛΙΑ