ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υποψήφιος με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι θα είναι στις φετινές εκλογές ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και ηθοποιός κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο με στόχο μία θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Μέσα από τα social media, ο Σπύρος Μπιμπίλας μοιράστηκε μια φωτογραφία του με την πρόεδρο του κόμματος και έγραψε:
«Κόντρα στους μεγάλους μονομάχους που δεν είναι πια τόσο μεγάλοι… Στη νέα Βουλή με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που δεν διστάζει να λέει την αλήθεια.. Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε αγωνίζεται για τα δίκαια του λαού… Φέρτε τη Ζωή στη νέα Βουλή».
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΣΑ: Να θεσμοθετηθεί αμοιβή για τους ιατρούς που συμμετέχουν στις Επιτροπές Ελέγχου της Περιφέρειας
- Μάλτα: Προβλήματα με τις πτήσεις από την ηφαιστειακή τέφρα από την Αίτνα
- Ερυθρά Θάλασσα: Στους έξι ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση των Χούθι σε πλοίο
- Trump Media: Πάνω από 10 εταιρείες πληρώνουν 100.000 δολάρια/μήνα για άμεση πρόσβαση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.