O Spiegel “τρολάρει” τον Τσίπρα: “Αλέξη εσύ είσαι;”
Την ευκαιρία, να “τρολάρει” τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, βρήκε ο ξένος δημοσιογράφος, Peter Spiegel ορμώμενος από τα σχόλια που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό του Twitter, με αφορμή την ομιλία του στα Ποσειδώνια. Τα περισσότερα από τα λεγόμενά του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στα Ποσειδώνια αναρτήθηκαν και στο Twitter, τόσο στον […]
Την ευκαιρία, να “τρολάρει” τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, βρήκε ο ξένος δημοσιογράφος, Peter Spiegel ορμώμενος από τα σχόλια που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό του Twitter, με αφορμή την ομιλία του στα Ποσειδώνια.
Peter Spiegel
Τα περισσότερα από τα λεγόμενά του Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του στα Ποσειδώνια αναρτήθηκαν και στο Twitter, τόσο στον προσωπικό του λογαριασμό, όσο και σε εκείνον του πρωθυπουργού. Και έτσι υπέπεσαν στην αντίληψη του Spiegel, ο οποίος σχολίασε, με ιδιαίτερα «πιπεράτο» τρόπο, μια φράση.
«Οι Έλληνες πλοιοκτήτες χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, διορατικότητα και καινοτομία στις επενδύσεις και στον τρόπο λήψης αποφάσεων», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης.
«Ποιος χειρίζεται αυτόν τον λογαριασμό στο Twitter και τι έκανες στον Αλέξη Τσίπρα;», ήταν οι απορίες του συντάκτη των Financial Times, ο οποίος έζησε από κοντά τις διαπραγματεύσεις για την ελληνική κρίση, ως επικεφαλής του γραφείου της εφημερίδας στις Βρυξέλλες.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα οικονομικά και επιχειρηματικά νέα;
Εγγραφείτε στο Newsletter του mononews.gr
By submitting your email, you agree to our Terms and Privacy Notice. You can opt out at any time. This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Μοιραστείτε την άποψή σας
Σχόλια
Οδηγίες
Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές.
Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact
Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
H Seajets του Μάριου Ηλιόπουλου αγόρασε 10 πλοία μέσα στο 2026
ΔΕΔΔΗΕ: Όχι απλώς υπογειοποιούνται τα καλώδια, αλλά και υπογειοποιούνται με υπεροκταπλάσιο ρυθμό – Έως 1.800 χλμ ετησίως
Τέλος στις δίκες… του 2039 – Επισπεύδονται χιλιάδες υποθέσεις πλειστηριασμών και κατασχέσεων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βρετανία: O Νάιτζελ Φάρατζ επιστρέφει στο βρετανικό κοινοβούλιο – Κέρδισε τον «Κόμη Σκουπιδοπρόσωπο»
Παράνομα προσπεράσματα, παράλογα συμπεράσματα
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – Τι αλλάζει
Κάρολαϊν Λέβιτ: Το βίντεο που φούντωσε τα σενάρια μετά την παραίτησή της – Τι δείχνουν τα πλάνα και γλώσσα του σώματος
Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με Αραγτσί για το Ορμούζ
Τραμπ: Δασμοί έως 100% στα drones και τα εξαρτήματά τους – Στο στόχαστρο και οι σύμμαχοι των ΗΠΑ
Σκοτ Μπέσεντ: Το Ιράν θα υποστεί οικονομική απομόνωση «που δεν ξαναείδε ποτέ ο κόσμος»
Τζέι Ντι Βανς: Πρώτος στόχος της κυβέρνησης Τραμπ να διατηρηθούν χαμηλά οι τιμές καυσίμων και μετά τα πυρηνικά του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.