Menu
-0.99%
Τζίρος: 3184.84 εκατ.

Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου

Παύλος Πολάκης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας
Comments

Στον ΣΥΡΙΖΑ παρά το εναγώνιο κάλεσμα «των προοδευτικών δυνάμεων» για την δημιουργία της «μεγάλης κεντροαριστεράς», δεν μπορούν να ξεφύγουν από  τις ιδεολογικές τους αναλύσεις που αντιλαμβάνονται την μεταπολίτευση ως συνέχεια της χούντας.

Διατηρούν από το 2012 τον πολιτικό σχεδιασμό που βασίζεται στον καταγγελτικό λόγο. Δεν επιδιώκουν καμιά συναίνεση παρά μόνο την τυφλή σύγκρουση με την κατ’ εξακολούθηση παραποίηση της πραγματικότητας.

Η καταγγελία τους κατά της κυβέρνησης κι η κωμική απορία τους «σε ποια εποχή βρισκόμαστε» επειδή κλήθηκε ο Πολάκης για εξέταση στο «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» της Ασφάλειας Αττικής» (μετά από μήνυση του Φουρθιώτη) μαρτυρά, αν μη τι άλλο, ανενδοίαστο πολιτικό θράσος. 

Γελοιοποιούν και τους εαυτούς τους! Το 2018, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αρχηγός κόμματος και πρώην υπουργός των Τσίπρα-Καμμένου, γνωστό στέλεχος της αριστεράς, κλήθηκε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και στο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης, κατόπιν παραγγελίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Λαφαζάνης κλήθηκε να δώσει εγγραφές εξηγήσεις για πράξεις στις οποίες προέβη κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών, οι οποίες συνδέθηκαν τότε, με τα αδικήματα της αντίστασης, διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, φθοράς και διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, εξύβρισης, απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της βίας κατά των αστυνομικών οργάνων.

Εκείνη την …δημοκρατική εποχή, ο Λαφαζάνης κατήγγειλε μέσω του δικηγόρου του ότι αστυνομικοί υποδυόμενοι τους καμεραμάν τον παρακολουθούσαν και χαρακτήρισε την …δημοκρατική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ … «καθεστώς πολιτικής ανωμαλίας και Λατινοαμερικάνικης καθεστωτικής μπανανίας, που χρησιμοποιεί μεθόδους οι οποίες παραπέμπουν στο σκοτεινό μετεμφυλιακό παρελθόν της χώρας».

Αυτά για να θυμηθούμε κάποια, πρόσφατα σχετικά, γεγονότα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο θα κατηγορεί τον Μητσοτάκη για σχέσεις με το Μαδούρο! Στο όνομα δε της … «προγραμματικής αντιπολίτευσης».

Διαβάστε ακόμη:

Τασούλας: Δεν έχει διαβιβαστεί στη Βουλή δικογραφία κατά Πολάκη – Εισαγγελία: Εκ παραδρομής η κλήση για ανωμοτι κατάθεση

Comments
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεσπά ο φωτορεπόρτερ που απαθανάτισε τον Λαφαζάνη με πορτρέτο του Χαμενεΐ: Λυπηρό να πρέπει να αποδείξουμε τα αυτονόητα
Αντιπολεμική διαδήλωση υπέρ του Ιράν στο κέντρο της Αθήνας – Με φωτογραφία του Αλί Χαμενεΐ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Λαφαζάνης: Αυτά είναι χονδροειδή ψέματα, δεν συνάντησα ποτέ τον Μεντβέντεφ – Πρώτη φορά λέει ψέματα ο Τσίπρας;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
Σκέρτσος: Η αυστηρή Moody’s βλέπει όσα αρνείται να δει ο κ. Τσίπρας
Συμφωνία της Μέκκας: Η Τουρκία «θα εξετάσει» ενδεχόμενες στρατιωτικές ανάγκες της Σαουδικής Αραβίας
ΗΠΑ: Η Ένωση Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου ζητά να επιστρέψουν οι δημοσιογράφους του CNN, MS NOW και άλλων ΜΜΕ
Χούθι: Δηλώνουν ότι επιτέθηκαν σε «ευαίσθητες τοποθεσίες» στο Ριάντ και στην Ερυθρά Θάλασσα
Ρωσία: Κυβερνοεπίθεση στο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας στη Μόσχα εν μέσω βουλευτικών εκλογών
Ιράν: Έστειλε τους όρους του για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ
Διοικητής CENTCOM: Σε «υψηλό εξαμήνου» οι ροές πετρελαίου μέσω των Στενών του Ορμούζ
NATO: Ο Γερμανός στρατηγός Κάρστεν Μπρόιερ εκλέχθηκε ως ο επόμενος αρχηγός της στρατιωτικής επιτροπής
Ο γιος της Μαργαρίτας