• Πολιτική

    Ο ΣΥΡΙΖΑ αδειάζει ξανά τον Πολάκη – Έχει αποφασίσει να θέσει τον εαυτό του εκτός εκλογικής μάχης

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης και Αλέξης Τσίπρας

    Παύλος Πολάκης και Αλέξης Τσίπρας


    Έντονη ενόχληση στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το παραλήρημα του Παύλου Πολάκη στo Facebook με το οποίο ο βουλευτής Χανίων απειλεί με προγραφές δημοσιογράφους, δικαστικούς, τραπεζικούς αλλά και τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, δηλητηριάζοντας για μια ακόμα φορά το πολιτικό σκηνικό.

    Σε μια σκληρή  δήλωση του, πηγές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ αδειάζουν για μια ακόμα φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, τον βουλευτή Χανίων, αναφέροντας πως έχει αποφασίσει συνειδητά να θέσει τον εαυτό του εκτός εκλογικής μάχης.

    Ειδικότερα οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν:

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

    Διαβάστε επίσης

    Απειλές Πολάκη κατά δικαστών, δημοσιογράφων και ΑΑΔΕ – «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς δεν θα είναι αλλιώς…»



    ΣΧΟΛΙΑ