• Πολιτική

    Ο Νίκος Βούτσης αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του Μανώλη Γλέζου

    • NewsRoom
    Γλέζος

    Μανώλης Γλέζος


    Μια στιγμή έντασης στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις μεταξύ της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη και του προέδρου Νίκου Βούτση έγινε η αφορμή για την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Μανώλης Γλέζος.

    Η κα Βούλτεψη επισήμανε την απουσία του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος υπήρξε από τους πρωτεργάτες στη Βουλή για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, τόσο κατά την αναφορά του ονόματός του κατά την ομιλία της όσο και κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Σε εκείνο το σημείο μάλιστα η κα Βούλτεψη υποστήριξε πως ο Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται στην αίθουσα ως αντίδραση προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

    Στην παρατήρησή της τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο της απουσίας του κ. Γλέζου:

    «Κυρία Βούλτεψη, μην το ξαναπείτε» είπε με έντονο ύφος ο πρόεδρος της Βουλής, ζητώντας συγγνώμη στον πρωθυπουργό για τη διακοπή.

    «Το είπατε και στην ομιλία σας, το λέτε ξανά τώρα. Με αναγκάζετε να πω ότι έχει πρόβλημα υγείας ο Μανώλης Γλέζος και γι’ αυτό δεν είναι στη συνεδρίαση. Είναι απαράδεκτο. Έλεος πια. Θα επαναλάβω την υπόσχεσή μου: Είμαι σίγουρος ότι ο Μανώλης Γλέζος θα είναι μαζί μας πάλι σε λίγο καιρό και θα είναι δίπλα μας, όταν η Βουλή θα κάνει την προσπάθεια διεθνοποίησης του θέματος. Θα είναι μαζί μας. Αυτή την υπόσχεση του την δίνουμε από αυτό το βήμα και νομίζω ότι είναι υπόσχεση ομόφωνη».



    ΣΧΟΛΙΑ