• Πολιτική

    Ο Μητσοτάκης θα ενημερώσει τηλεφωνικά τους κομματικούς Αρχηγούς για τη συνάντηση με Ερντογάν

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης


    Για το καλό κλίμα που υπήρξε χθες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

    Στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι δύο ηγέτες διατύπωσαν τις πάγιες θέσεις τους χωρίς όμως την οξύτητα του παρελθόντος.

    Μάλιστα υπογράμμισε ότι τις επόμενες ώρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος όπως έγινε γνωστό διαγνώστηκε θετικός στο κορονοϊό, θα ενημερώσει τηλεφωνικά τους πολιτικούς αρχηγούς για τη συνάντηση που είχε με τον κ. Ερντογάν τους πολιτικούς αρχηγούς.

    Ο κυβερνητικός προγραμματισμός εκτελείται κανονικά και μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τις ανακοινώσεις των μέτρων για τις ευάλωτες ομάδες πολιτών, που έχουν προαναγγελθεί, είπε ο κ. Οικονόμου, τονίζοντας ότι οι παρεμβάσεις θα αφορούν σε ό,τι έχει επηρεάσει η ακρίβεια, ακόμη και στα καύσιμα.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε εκ νέου το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το Μάιο. «Θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», είπε.

    Διαβάστε επίσης:

    Θετικός στον κορονοϊό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Μητσοτάκης σε Ζελένσκι: Αμέριστη υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στην Ουκρανία



    ΣΧΟΛΙΑ