• Top Stories

    Το νέο αφεντικό της ιταλικής Μαφίας κηρύσσει τον πόλεμο στους ISIS

    • NewsRoom

    Giovanni Gabino,γιος Ιταλού μαφιόζου


    Στον πόλεμο κατά του ISIS η αμερικανική κυβέρνηση δέχθηκε μία αναπάντεχη προσφορά στήριξης και συμπαράστασης: Από τη Μαφία. Aυτοί οι τύποι είναι σαν κινούμενες μηχανές.Το Ισλαμικό Κράτος τους κάνει πλύση εγκεφάλου μέσω του διαδικτύου ” λέει ο Giovanni Gambino που ξέρει σαν τα μάτια του τα μυστικά της ιταλικής μαφίας ” Πρέπει να τους ξεκληρίσεις για να μην γεννιούνται καινούρια φυντάνια ”

    Ο ιταλός, γιός διάσημου gangster που λέγεται ότι είναι το νέο αφεντικό της ιταλικής μαφίας υποστηρίζει ότι οι ISIS δεν έχουν τολμήσει να τα βάλουν με τη Σικελία για αυτόν ακριβώς το λόγο: Eπειδή προστατεύεται από την τοπική Μαφία.

    Ο πατέρας του Gambino, ο Francesco ”Ciccio”, πέθανε στη φυλακή αφού εξέτισε ποινή 30 χρόνων για διακίνηση ναρκωτικών.Του έλεγε ,λοιπόν, ότι κάθε οργάνωση έχει  καλούς και  κακούς και είναι άδικο να χαρακτηρίζεται μόνο από την κακή συμπεριφορά ενός αλήτη.Αν για παράδειγμα μία παρέα φίλων μετακομίσει στην Ιταλία και ανοίξει καταστήματα και δύο από αυτούς γίνουν εγκληματίες τότε η μπάλα θα πάρει και τους άλλους, σχολίασε χαρακτηριστικά.

    Η Μαφία ιστορικά είχε πάντα σχέσεις με κυβερνητικούς διαύλους

    Η Μαφία ωστόσο δεν είναι απλά μία παράνομη οργάνωση.Το οργανωμένο έγκλημα, ιστορικά, έχει σχέσεις με την κυβέρνηση.Το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο ο διάσημος μαφιόζος Charlie “Lucky” Luciano παρείχε τεχνογνωσία και υποστήριξη από τη φυλακή και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση στην επιχείρηση Husky το 1943 κατά τη διάρκεια της επέμβασης των Συμμάχων στη Σικελία. Επίσης, ο Vito Genovese εργαζόταν ως διερμηνέας στον Αμερικανικό Στρατό στην Ιταλία.Το 1960 η CIA εργάστηκε με τη μαφία του Σικάγο στην αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Φιντέλ Κάστρο.

    Ο Gambino λέει ότι εδώ και καιρό συζητείται έντονα η ιδέα η Μαφία να ενωθεί στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού κράτους. Έχουν και τα μέσα αλλά και το Know how για το καλό του κόσμου. Είναι απλά θέμα χρόνου..



    ΣΧΟΛΙΑ