• Πολιτική

    Ο Κικίλιας απαντά στα fake news βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν διορισμού κουμπάρου του

    • NewsRoom
    μπαλατσινου-κικιλιας

    Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας


    Απάντηση στους ψευδείς ισχυρισμούς του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ. Κώστα Μπάρκα, ο οποίος υποστήριξε πως ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Παναγιώτης Αρκουδέας, είναι κουμπάρος του Υπουργού Υγείας έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

    Με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μπάρκας είχε υποστηρίξει τα εξής: «Ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι ο κουμπάρος του υπουργού Υγείας. Τον επέλεξε με βάση τον νόμο για το επιτελικό κράτος!! ΕΥΓΕ κ. Μητσοτάκη για τις επιλογές! Ένα από τα θετικά του βιογραφικού του είναι πως άλλαξε τέλεια τις βέρες στον γάμο!».

    Ωστόσο, φαίνεται πως ο κ. Μπάρκας δεν ήταν καλά πληροφορημένος, βασίζοντας την… «αποκάλυψή» του σε φημολογίες που είχαν κυκλοφορήσει πριν τον γάμο του υπουργού Υγείας γύρω από τα πιθανά ονόματα για τους ανθρώπους που θα γίνονταν κουμπάροι του στον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού. Και αυτό καθώς το ζευγάρι πάντρεψαν τελικά ο Ηλίας Καντζούρης και η Έμη Πανουσοπούλου.

    Έτσι στην γκάφα του κ. Μπάρκα έσπευσε να απαντήσει ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας.

    «Κουμπάροι μου είναι ο Ηλίας Καντζούρης κσι η Έμη Πανουσοπούλου. Αδιανόητη για εσάς η αξιοκρατία. Δε διαφέρετε σε τίποτα από τα trolls των 0.60».

    Ανάρτησε, μάλιστα, και φωτογραφία από τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού, με την οποία αποδεικνύει ποιοι είναι οι κουμπάροι του.



    ΣΧΟΛΙΑ