ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υποψηφιότητα του για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε επίσημα ο επιχειρηματίας Σάββας Χαλιαμπάλιας, ως επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης «Γίνεται, Μπορούμε».
Σύμφωνα με ανακοίνωση, στόχος του είναι «η επίλυση των βασικών προβλημάτων της πόλης, με τη βελτίωση των υποδομών και την προώθηση ιδεών και προτάσεων για μια Θεσσαλονίκη που αξίζουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Ορφανός: «Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας θα είναι η μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μπακογιάννης στη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας: «Στηρίζουμε πολλά σε σας»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επίσκεψη Παύλου Γερουλάνου στη Λέσχη Φιλίας του Νέου Κόσμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η ρήξη Ζούλα – Παπαδρόσου, το πορτοκαλί τηλέφωνα και η σπόντα της Σίας, αλλαγές στον ΑΝΤ1, λεφτά στο Open
- Eurobank: Γιατί η τράπεζα πάει και στο Χρηματιστήριο της Κύπρου
- Γιατί ο Κ.Μ. πήρε το όπλο του, το παρασκήνιο της κρίσης, ποιοι μπαίνουν στην κυβέρνηση και γιατί οι Λίβυοι είναι.. διπρόσωποι
- Metlen: Θερμό επενδυτικό ενδιαφέρον φέρνει η ανταλλαγή μετοχών
