• Πολιτική

    Ο Μπακογιάννης ακυρώνει το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων στην πλατεία Κοτζιά

    • NewsRoom
    Ο Μπακογιάννης ακύρωσε την Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στην πλατεία Κοτζιά

    Κώστας Μπακογιάννης


    Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Παραμονή Χριστουγέννων – Νύχτα των Ευχών», στην πλατεία Κοτζιά, ακυρώνεται λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

    «Με αίσθημα ευθύνης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19, προχωράμε σε ακύρωση της εκδήλωσης “Παραμονή Χριστουγέννων – Νύχτα των Ευχών”, με τη διάθεση να παραμείνουμε ασφαλείς στις γιορτές και την ευχή τού χρόνου να είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση για την ακύρωση του φετινού ρεβεγιόν απέναντι από το δημαρχείο της πόλης.

    Φαίνεται ότι η δημοτική Αρχή της Αθήνας όχι μόνο στέλνει ένα συγκεκριμένο μήνυμα αλλά και προλαβαίνει την κυβέρνηση, η οποία έως τώρα έχει αποφύγει να λάβει περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του κορονοϊού, μολονότι η μετάλλαξη «Ο» απειλεί με έκρηξη κρουσμάτων το επόμενο διάστημα και επιβάρυνση του συστήματος υγείας.

    Ήδη εξάλλου πολλοί επιστήμονες ζητούν τη λήψη μέτρων τώρα και όχι μετά την Πρωτοχρονιά, που είναι ο σχεδιασμός της κυβέρνησης, όπως τον περιέγραψε και στο υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Διαβάστε επίσης

    Μπακογιάννης-Κικίλιας: Συνάντηση για την ενίσχυση του τουρισμού της Αθήνας

    Μητσοτάκης για την ίδρυση του «Αρχιμήδη»: Σημαντική προίκα ένα κέντρο AI που θα συγκεντρώνει τα καλύτερα μυαλά

    Πλεύρης: Στη Βουλή τροπολογία για την προστασία γιατρών από κακόβουλες μηνύσεις για ασθενείς με Covid



    ΣΧΟΛΙΑ