ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ρωσικά στρατεύματα εντόπισαν μια αποθήκη μέσα στην οποία βρίσκονταν ουσίες που είναι αναγκαίες για την παρασκευή χημικών όπλων στην συριακή πόλη Ντούμα, δήλωσε ο Αλεξάντερ Ροντιόνοφ, στρατιωτικός ειδικός στα χημικά όπλα, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Zvezda TV.
«Οι ουσίες που εντοπίστηκαν, όπως θειοδιγλυκόνη και διαιθανολαμίνη, που είναι απαραίτητες για την παραγωγή θείου και αζώτου υπερίτη (αέριο μουστάρδας).
Επιπλέον, στην αποθήκη βρέθηκε μια φιάλη χλωρίου, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε από μαχητές για να επινοήσουν την ευρέως διαδεδομένη ψευδή είδηση. Μπορούμε να συνάγουμε το συμπέρασμα ότι αυτό το εργαστήριο χρησιμοποιήθηκε από παράνομες ένοπλες οργανώσεις για την παρασκευή δηλητηριωδών ουσιών», τόνισε ο Ροντιόνοφ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Τερέζα Μέι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο νέων επιδρομών στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ. Αραβία: Πρόθυμη να στείλει στρατό στη Συρία υπό τον διεθνή συνασπισμό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΟΗΕ: Νέο σχέδιο ψηφίσματος για τη Συρία από ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία-Τι περιλαμβάνει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tα 4 «αντίβαρα» στις συντάξεις που φέρνει η κυβέρνηση: Αυξήσεις, κατάργηση προσωπικής διαφοράς, επίδομα 250€ και ελαφρύνσεις φόρου
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Νέες ψηφιακές δυνατότητες για «κούρεμα» και 420 δόσεις σε χιλιάδες οφειλέτες – Τα 5 βήματα
- Το πουλί κι ο Τσίπρας, μια Ζωή είναι λίγη… πολύ λίγη, και ποιος θα μας σώσει απ΄τους σωτήρες
- Κυριάκος Πιερρακάκης για αναβάθμιση από Fitch: «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο, κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία»