• Πολιτική

    Νοτοπούλου: Φταίει το Μακεδονικό, ο Μπουτάρης και οι… ροζ γόβες!

    • NewsRoom

    Η Κατερίνα Νοτοπούλου υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ


    Στις προσωπικές επιθέσεις εναντίον της και τις… ροζ της γόβες απέδωσε την ήττα της στις δημοτικές εκλογές η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία τερμάτισε 4η με ποσοστό 13,51%. Αντίθετα, δεν θεωρεί πως έκανε λάθη, όπως τουλάχιστον υποστήριξε μιλώντας στην ιστοσελίδα Grtimes, παρά μόνο ότι έχασε χρόνο για να πείσει κάποιους να την ακολουθήσουν.

    «Συνηθίζω να κάνω έντονη αυτοκριτική αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω λάθη από την παράταξή μας. Οι υπόλοιπες παρατάξεις πράγματι έκαναν λάθη. Αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς. Λάθος ίσως ήταν ότι έχασα τόσο χρόνο, προκειμένου να πείσω ανθρώπους να συμπορευτούν μαζί μας, ανθρώπους που ήδη μοίρασαν την εξουσία από άλλες θέσεις».

    Μάλιστα, επιτέθηκε και στον Γιάννη Μπουτάρη, που δεν βοήθησε τον ΣΥΡΙΖΑ. «Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε για να συγκροτήσουμε ένα ευρύτατο προοδευτικό μέτωπο. Όποιος δεν συνέβαλε, και ο δήμαρχος, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του», ανέφερε.

    Παραδέχθηκε πάντως πως η Συμφωνία των Πρεσπών επηρέασε την παράταξή της και τον ΣΥΡΙΖΑ.

    «Αν δεν υπήρχε η αγωνία των συμπολιτών μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταγράψει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα διαφορετικά ποσοστά. Είμαστε οι μόνοι που λύσαμε ζητήματα στη Βόρεια Ελλάδα», ανέφερε.

    Παράλληλα, δεν έλειψε και η αυτο-αποθέωση για την πορεία της στο Υπουργείο Μακεδονίας.

    «Στο πρωθυπουργικό γραφείο δώσαμε αγώνες και μάχες. Το γραφείο του Πρωθυπουργού ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Το ΥΜΑΘ ήταν μια μεγάλη πρόκληση: πως ένα άχρηστο υπουργείο μετατρέπεται σε χρήσιμο υπουργείο και ο δήμος Θεσσαλονίκης ήταν ένα στοίχημα ζωής», δήλωσε χαρακτηριστικά.



    ΣΧΟΛΙΑ