ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έχοντας-μεταξύ άλλων-τους κ.κ. Παύλο Πολάκη και Σωκράτη Φάμελλο, οι οποίοι παρεμπιπτόντως έχουν εκφράσει τη θέλησή τους ή ακούγονται ότι θα κατέβουν υποψήφιοι για αρχηγοί του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς περιόδευσε στην 88η ΔΕΘ.
Σε μια ακόμα ΔΕΘ, δεύτερη συνεχόμενη, όπου ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία στο Βελλίδειο, καθώς πέρσι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν σε προεκλογικούς ρυθμούς.
Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς, συνοδευόμενος από τον Παύλο Πολάκη και άλλους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πήγε στη 88η ΔΕΘ, όπου θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου και-όπως είναι φυσικό-το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στα εσωκομματικά ζητήματα!
Τον κ. Παππά, πέραν του κ. Πολάκη και του κ. Φάμελλου, που είναι βουλευτής Θεσσαλονίκης, πλαισιώνουν αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως οι-επίσης-προερχόμενοι από Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης και Ράνια Θρασκιά, αλλά και οι Κυριακή Μάλαμα, Καλλιόπη Βέττα, Αλέξανδρος Μεικόπουλος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Σαρακιώτης, Γιώργος Καραμέρος και Θεόφιλος Ξανθόπουλος. Ανάμεσά τους και βουλευτές που στηρίζουν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελακη όπως η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Γιώργος Γαβρήλος.
Σημειώνεται, πως ο κ. Παππάς, έχοντας στο πλευρό του τον Σωκράτη Φάμελλο και την Κατερίνα Νοτοπουλου, στη χθεσινή επίσκεψη στο Θεαγένειο νοσοκομείο δεν θέλησε να σχολιάσει τα εσωκομματική ζητήματα.
Διαβάστε επίσης
Γιώργος Γεραπετρίτης: Παράθυρο ευκαιρίας ώστε να διασφαλιστεί μακρά ειρήνη στην περιοχή μας
Δημοσκόπηση: Ανοιχτό ντέρμπι για «3+1» στο ΠΑΣΟΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.