ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τον πρέσβη του Βελγίου Marc Calcoen, συναντήθηκε, σήμερα, Δευτέρα 14 Ιουλίου, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας.
Η συνάντηση έγινε στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, ενώ ο κ. Δένδιας με ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο Χ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «συζητήσαμε για την περαιτέρω εμβάθυνση της διμερούς αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Βελγίου».
Διαβάστε επίσης:
Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Οι δασμοί ΗΠΑ-ΕΕ κρίσιμοι για χιλιάδες ΜμΕ σε Ευρώπη-Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νεκρός εντοπίστηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
- Aktor: Υπό ποια προϋπόθεση μπορεί να σηκώσει από τις αγορές μέχρι 850 εκατ. ευρώ
- Πώς η κατάρρευση των τιμών του ελαιολάδου έκρυψε τη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της Μέλισσα Κίκιζας
- Το 25% του «Αχιλλέα», τα ραντεβού στο Κολωνάκι, η υπόσχεση της Νίκης, ο «μπροστινός» του Κασιδιάρη, τα στοιχήματα του Σπανάκη και οι 15 της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.