ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας συμμετείχε, σήμερα, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, στην τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).
Όπως ανέφερε με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο κ. Δένδιας συμμετείχε στη συνεδρίαση έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του ΕΒΕΑ Γιάννη Μπρατάκου.
«Συζητήσαμε για τη μετατροπή της ‘Αμυνας, με την «Ατζέντα 2030», από δημοσιονομικό βάρος σε παραγωγικό πολλαπλασιαστή ισχύος και οικονομικής ανάπτυξης» υπογράμμισε ο κ. Δένδιας.
«Μια μεταρρύθμιση», πρόσθεσε, «που συνδέει, για πρώτη φορά, τη στρατιωτική ισχύ με την τεχνολογική και βιομηχανική βάση της πατρίδας μας».
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΔΣΑ: Νέος πρόεδρος ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος – Η αιχμηρή δήλωση του Δημήτρη Αναστασόπουλου
Στις 29 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση της Prodea
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παιδιά online, αλλά με όρια: Το νέο πλαίσιο προστασίας στον ψηφιακό κόσμο
- Θεοφιλίδη (Εθνική Τράπεζα): Η επόμενη μέρα της τραπεζικής εμπειρίας και ο ρόλος της ΑΙ
- Ο Όμιλος ΟΤΕ έχει ενσωματώσει το ΑΙ σε κάθε πτυχή της λειτουργίας του
- Μερτς: Χαλάρωση των ευρωπαϊκών κυρώσεων στο Ιράν σε αντάλλαγμα για το τέλος του πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.