• Πολιτική

  Νίκος Χαρδαλιάς: Σε λίγες ώρες ξεκινάμε με πολλά έργα παντού

  • NewsRoom
  Νίκος Χαρδαλιάς, Περιφερειάρχης Αττικής

  Νίκος Χαρδαλιάς, Περιφερειάρχης Αττικής


  Το μήνυμά του για τη νέα χρονιά έστειλε στους πολίτες της Αττικής λίγο πριν την πρωτοχρονιά ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

  Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για «μεγάλες προκλήσεις», αλλά τόνισε ότι είναι αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα, «με λύσεις, όχι λόγια».

  «Να είστε σίγουροι ότι η σκέψη μου κάθε ημέρα θα είναι κοντά και στα δικά σας όνειρα. Τα δικά σας όνειρα, οι δικές σας αγωνίες, το δικό μου στοίχημα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Χαρδαλιάς.

  Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Χαρδαλιά:

  «Αγαπημένοι μου συμπολίτες,

  Σε λίγες ώρες, καλωσορίζουμε την καινούργια χρονιά. Μαζί της, η Αττική μας γυρίζει σελίδα. Γνωρίζουμε τις μεγάλες προκλήσεις, είμαστε όμως αποφασισμένοι να κερδίσουμε το στοίχημα της αποτελεσματικότητας. Με λύσεις, όχι λόγια. Σηκώνουμε τα μανίκια και πιάνουμε δουλειά. Προχωράμε δυναμικά και αταλάντευτα μπροστά.

  Βήμα με το βήμα, ημέρα με την ημέρα. Και κάθε ημέρα, θέλω να μας κρίνετε όχι από τα λόγια, αλλά από τα έργα μας. Να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχουμε όλα όσα έχουμε, μαζί, σχεδιάσει. Να είστε σίγουροι ότι η σκέψη μου κάθε ημέρα θα είναι κοντά και στα δικά σας όνειρα. Τα δικά σας όνειρα, οι δικές σας αγωνίες, το δικό μου στοίχημα. Εύχομαι ολόψυχα, σε όλες και σε όλους, ένα καλό 2024, με υγεία, με ευτυχία και ευημερία για εσάς και τις οικογένειές σας. Σε λίγες ώρες ξεκινάμε! Με πολλά έργα παντού. Καλή χρονιά!».

  Διαβάστε επίσης

  Κυριάκος Μητσοτάκης: Απαιτείται ένα ορμητικό κύμα αλλαγών – Ριζική λύση για την ακρίβεια μόνο οι υψηλότερες αποδοχές

  Σακελλαροπούλου: Τα έθνη αντλούν τη δύναμή τους από την ενότητα, όχι από τους αποκλεισμούς και την εσωστρέφεια

  Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Σταθερή πρωτιά ΝΔ και Μητσοτάκη – Μόλις στο 10% οι θετικές γνώμες για τον Κασσελάκη  ΣΧΟΛΙΑ