• Πολιτική

    Νίκος Αναστασιάδης: Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε ένας σταθερός φίλος της Κύπρου

    • NewsRoom
    Αναστασιάδης Κύπρος

    Νίκος Αναστασιάδης, πρόεδρος Κύπρου


    Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε ένας σταθερός φίλος της Κύπρου και υποστηρικτής των δικαίων της, αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

    Με αφορμή τον θάνατο του Κ. Παπούλια, ο Πρόεδρος N. Αναστασιάδης προσθέτει: ”Μας θλίβει όλους η είδηση του θανάτου του. Εκφράζω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του”.

    Έλιο Ντι Ρούπο: Ο Κάρολος Παπούλιας ήταν σπουδαίος δημοκράτης και εξαιρετικός διπλωμάτης

    Tα συλλυπητήριά του για την απώλεια του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, εκφράζει με ανάρτησή του στο twitter, ο πρωθυπουργός της Βαλλονίας, Έλιο Ντι Ρούπο, κάνοντας λόγο για έναν «σπουδαίο δημοκράτη κι έναν εξαιρετικό διπλωμάτη».

    Ειδικότερα, ο Έλιο Ντι Ρούπο αναφέρει:

    «Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Ελλάδας Κάρολος Παπούλιας, σπουδαίος δημοκράτης και εξαιρετικός διπλωμάτης. Εκφράζω στον ελληνικό λαό και τους οικείους του όλη μου την αδελφική στοργή και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια»

    Συλλυπητήριο μήνυμα  από την πρεσβεία του Ισραήλ

    «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του πρώην Προέδρου Κάρολου Παπούλια και θρηνούμε μαζί με την οικογένειά του και τον ελληνικό λαό», αναφέρει η πρεσβεία του Ισραήλ σε ανάρτηση της στο twitter.

    «Η ζωή του αντιπροσωπεύει την ελληνική σύγχρονη ιστορία και είναι συνυφασμένη με τον αγώνα του ελληνικού έθνους για ελευθερία και δημοκρατία», προσθέτει.

     Συλλυπητήριο μήνυμα  από την αμερικανική πρεσβεία

    «Συμμετέχουμε με τους Έλληνες στο πένθος για τον θάνατο του πρώην Προέδρου Κάρολου Παπούλια, ενός περήφανου πατριώτη και υπέρμαχου της ειρήνης», αναφέρει η αμερικανική πρεσβεία σε ανάρτηση της στο twitter.

    «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Προέδρου καθώς και με τον λαό της Ελληνικής Δημοκρατίας».

    Διαβάστε επίσης

    Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας

    Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Κάρολου Παπούλια

    Μητσοτάκης για τον Κάρολο Παπούλια: Υπήρξε απ’ τις εμβληματικότερες προσωπικότητες της χώρας



    ΣΧΟΛΙΑ