ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, είχε αργά το απόγευμα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν όψει της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που ξεκινά αύριο στις Βρυξέλλες.
«Έγκαιρη συζήτηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Χρειαζόμαστε μία ενωμένη, σταθερή και αποφασιστική απάντηση στις παράνομες γεωτρήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Νίκος Αναστασιάδης, μετά το πέρας της συνάντησης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωζώνη: Επιστροφή σε εμπορικό πλεόνασμα €8,6 δισ. τον Ιούνιο – Άλμα 14,4% στις εξαγωγές
- Τζόσουα Κούσνερ (Thrive Capital): Γιατί επενδύει 215 εκατομμύρια δολάρια στην Amazon
- Χρηματιστήριο: Τα διυλιστήρια έδωσαν τον τόνο — Νέα υψηλά για Motor Oil και ΕΛΠΕ
- Χαλκιδική: Ο Δήμος Κασσάνδρας ανέστειλε λόγω της φωτιάς όλες τις εκδηλώσεις για τον Δεκαπενταύγουστο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.