• Top Stories

    Η Χριστοδουλοπούλου αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για ένα ακόμα καλοκαίρι του 2015

    • NewsRoom
    χριστοδουλοπούλου


    Αίσθηση προκάλεσε η αινιγματική απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για εκλογές ή δημοψήφισμα. “Μια συμφωνία που θα φέρει  τόσα δεινά σε συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες, δεν πρέπει να την κλείσει αυτή η κυβέρνηση. Αυτό το έχω πει και το έχουν πει όλοι. Αυτό όμως, προϋποθέτει, ότι θα δούμε τη συμφωνία ως ένα σύνολο.”, ανέφερε σε δήλωσή της η βουλευτής του Σύριζα.

    xristodoulopoulou

    Η αντιπρόεδρος της βουλής, σε ερώτηση που αφορούσε στο εάν για την υπάρχουσα κυβέρνηση, η υπέρβαση ισοδυναμεί με εκλογές ή δημοψήφισμα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, έδωσε μια αμφιλεγόμενη και αρκετά διπλωματική απάντηση. Πιο χαρακτηριστικά δήλωσε:”Αυτό δε μπορώ ούτε να το αποκλείσω, ούτε να το προτείνω, γιατί αυτή τη στιγμή είναι εκτός της ημερήσιας διάταξης.”

    Στην συνέχεια της συνέντευξης της στον Real fm, δήλωσε μεταξύ άλλων πως πολιτικά, προτεραιότητα μιας αριστερής κυβέρνησης είναι να λάβει σοβαρά υπόψιν της τις επιπτώσεις που θα έχουν κάποια συγκεκριμένα μέτρα στα κοινωνικά υποκείμενα. Αυτό είναι σημαντικότερο από την επίτευξη μιας συμφωνίας, επεσήμανε χαρακτηριστικά.

    Η πρώην υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου, επιπλέον, ερωτηθείσα εάν υπάρχει κάποια πιθανότητα να φτάσουμε σε ένα καλοκαίρι του 2015, απάντησε συγκεκριμένα ότι ” στο αδιέξοδο δεν είναι η απάντηση να υπογράψουμε το αδιέξοδο. Η απάντηση είναι να αναζητήσουμε υπερβάσεις, θα τις βρούμε ως κοινωνία. Όχι, όμως, να πετροβολάμε προς την ίδια κατεύθυνση.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Σταθάκης: Επιβεβαίωσε στη ΓΕΝΟΠ τις ασφυκτικές πιέσεις των Θεσμών για πωλήσεις μονάδων της ΔΕΗ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο για την αξιολόγηση: Γιατί ο Σταθάκης πρέπει να πείσει τους βουλευτές Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ για την ΔΕΗ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κεραυνοί από την Χουριέτ: Οι Έλληνες καρκινοπαθείς έρχονται στην Τουρκία για την θεραπεία τους



    ΣΧΟΛΙΑ