• Top Stories

    Βίντεο-σοκ: Ανατριχιάζουν οι εικόνες του 55χρονου πατέρα που ξυλοκοπούσε την κόρη του

    • NewsRoom
    ξυλοδαρμος


    Σκηνές που προκαλούν σοκ δημοσιεύουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με τον 55χρονο πατέρα που ξυλοκοπούσε την 15χρονη κόρη του στα Χανιά.

    Στο βίντεο, που έχει καταγραφεί από κάμερα την οποία είχε τοποθετήσει ο δράστης προκειμένου να ελέγχει την οικογένεια, εμφανίζεται ο 55 χρονος να ξυλοκοπεί το κορίτσι του με χέρια και πόδια.

    Το κορίτσι ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του πατέρα της για πολύ καιρό. Προ εβδομάδας αποφάσισε να καταγγείλει την κακοποίηση που είχε υποστεί στην αστυνομία.

    Την Παρασκευή κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

    Κατά την απολογία του ο 55χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τα όσα έχει κάνει ενώ ισχυρίστηκε ότι όλη του η συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα ψυχιατρικών προβλημάτων που πιθανότατα έχει. Γι’ αυτό και ο ίδιος ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 55χρονος κακοποιούσε βάναυσα την κόρη του αφού την έδενε με χειροπέδες στο καλοριφέρ του σπιτιού τους και την έδερνε με πλάστη, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ξέσπαγε πάνω της τα νεύρα του πατώντας την στον λαιμό.

    Τραγική φιγούρα σε όλο αυτό ήταν και η μητέρα της κοπέλας και σύζυγος του αδίστακτου πατέρα η οποία φοβόταν να πάει να μιλήσει στους αστυνομικούς.

    Πηγή βίντεο: Νέα Κρήτη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χανιά: Στον ανακριτή ο πατέρας που κλείδωνε στο σπίτι και κακοποιούσε την 15χρονη κόρη του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Δαφνί ο 39χρονος δικηγόρος που κακοποιούσε το 2χρονο γιο του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλυσοδέσμιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα 52χρονος κατηγορούμενος ως βιαστής (video)



    ΣΧΟΛΙΑ