• Top Stories

    Βίντεο – σοκ από τους κουκουλοφόρους που σπάνε την Ερμού – Δηλώσεις από Καμίνη (pics)

    • NewsRoom
    Ερμού


    Βίντεο – σοκ βγήκε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Τρίτης, όπου φαίνεται λεπτό προς λεπτό το πώς έκαναν οι κουκουλοφόροι την Ερμού “Γης Μαδιάμ”.

    Αφορμή για το γεγονός, αποτέλεσε η απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση της Ηριάννας, σύμφωνα με την οποία παραμένει στην φυλακή. Έτσι, αποφάσισαν να “κατέβουν” σε πορεία διαμαρτυρίας και συμπαράστασης και ακολούθησε η καταστροφή της Ερμού.

    Το πρωί της Τρίτης έγιναν γνωστές όλες οι ζημιές που σημειώθηκαν, όμως, οι καταστηματάρχες, από το βράδυ προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τα εμπορεύματά τους. Επίσης, κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια να λειτουργήσουν τα μαγαζιά τους -παράλληλα με την επιδιόρθωση στις τζαμαρίες- καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο εκπτώσεων και θέλουν να πουλήσουν ο,τι μπορούν.

    Κυριολεκτικά, στην Ερμού, επικρατεί ένας χαμός, με τους καταστηματάρχες να έχουν καθαρά την απόγνωση και την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

    Καμίνης: «Μεθοδευμένη η επίθεση»

    Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στις δηλώσεις του για το γεγονός, θεωρεί την επίθεση μεθοδευμένη:

    «Τον τελευταίο καιρό ζούμε μια συστηματική και μελετημένη επίθεση απέναντι στην οικονομική ζωή της πόλης και ειδικότερα του κέντρου. Υπάρχουν κάποιοι που μεθοδευμένα επιτίθενται στην οικονομική αναζωογόνηση της περιοχής γιατί ξέρουν ότι όσο ανεβαίνει το κέντρο, αυτό αντανακλά σε ολόκληρη την πόλη και αυτό θέλουν να το σταματήσουν.

    Είτε μιλάμε για τους τραμπούκους, που έρχονται τις Κυριακές και εμποδίζουν τους καταστηματάρχες να ανοίξουν, είτε μιλάμε για τους άλλους με τις βαριοπούλες, μιλάμε για δυο διαφορετικές εκδοχές του ίδιου φαινομένου που εντάσσονται όμως στην ίδια στρατηγική».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανικός στο Twitter για την Ηριάννα: Τα τιτιβίσματα – φωτιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελέας: «Να παραμείνει στη φυλακή η Ηριάννα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηριάννα: Άνω – κάτω Σύνταγμα και Ερμού στην πορεία συμπαράστασης (video – pics)



    ΣΧΟΛΙΑ