• Πολιτική

    Βαθιά θλίψη στο «τελευταίο αντίο» για τον υποστράτηγο Γιάννη Τζανιδάκη

    • NewsRoom
    συντριβή


    Ο υποστράτηγος Γιάννης Τζανιδάκης, που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο ελικόπτερο στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, κηδεύεται στην πατρίδα του, Ελευθέρνα Ρεθύμνου.

    Γιάννη Τζανιδάκη

    Η σορός του αδικοχαμένου έφτασε στον ιερό ναό στα χέρια βρακοφόρων της Κρήτης στην 126 Σμηναρχία Μάχης στο Ηράκλειο με στρατιωτικό αεροσκάφος. Κατόπιν το φέρετρο μεταφέρθηκε αρχικά στο ΠΑΓΝΗ και εν συνεχεία αναχώρησε για την Ελεύθερνα Μυλοποτάμου, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

    tzanidakis

    Τραγικές φιγούρες η μητέρα, η σύζυγος και οι δύο γιοι του Γιάννη Τζανιδάκη, ενώ στην περιοχή μετέβησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, προκειμένου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, η οποία τελείται αυτή την ώρα χοροστατούντος του μητροπολίτη Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου Ευγένιου. Παρών στην τελετή και ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης τον οποίο συνέδεε φιλία με τον εκλιπόντα καθώς στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί.

    Γιάννη Τζανιδάκη

    Ο Γιάννης Τζανιδάκης είχε προαχθεί στο βαθμό του υποστράτηγου και είχε τοποθετηθεί ως υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς, κατά την παραμονή του στην Κρήτη.

    Γιάννη Τζανιδάκη

    Πηγή: cretapost.gr 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θλίψη στην κηδεία του χειριστή του μοιραίου στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη στο Σαραντάπορο-Συγκλονίζει η χήρα του κυβερνήτη [εικόνες] 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει τους ενόχους για το «παράνομο» φαγητό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στάθης Ψάλτης: Το συγκινητικό αντίο της Καίτης Φίνου στον αγαπημένο της φίλο



    ΣΧΟΛΙΑ