• Top Stories

    Τσακαλώτος εναντίον Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες: «Καλύτερα να μην είχαμε κάνει τίποτα»

    Ευκλείδης Τσακαλώτος

    Ευκλείδης Τσακαλώτος


    Με διάθεση κριτικής εμφανίστηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

    Στην ομιλία του ο κ. Τσακαλώτος άφησε αιχμές για το χειρισμό του θέματος των τηλεοπτικών αδειών, ενώ άσκησε κριτική και για το συντονισμό της κυβέρνησης.

    Ο κ. Τσακαλώτος, επικεφαλής της εσωκομματικής αντιπολίτευσης των 53 που δεχόταν όλο το προηγούμενο διάστημα «φίλια πυρά» για την διαπραγμάτευση , μετά το κλείσιμο της συμφωνίας και την έξοδο στις αγορές αισθάνεται απελευθερωμένος. Έτσι «κάρφωσε» τον Νίκο Παππά λέγοντας «θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε κάνει τίποτα».

    Ο ΥΠΟΙΚ ζήτησε καλύτερο συντονισμό και ενημέρωση τονίζοντας πως πως κατά καιρούς για πολλά θέματα ενημερώνεται από την τηλεόραση και εκ των υστέρων.

    Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πάντως δεν αναμένεται να μείνει στο απυρόβλητο καθώς στελέχη ακόμη και των 53 θεωρούν ότι η έξοδος στις αγορές με τόσο τσουχτερό επιτόκιο δεν αποτελεί επιτυχία πρώτου βαθμού.

    Ωστόσο παρά την κριτική που αναμένεται να ασκηθεί «αναμεταξύ» τους στην Κ. Ε του ΣΥΡΙΖΑ ,δεν προβλέπονται σημαντικές διαφοροποιήσεις στην στρατηγική που χάραξε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στην εναρκτήρια ομιλία του το Σάββατο όπου προσδιόρισε τον καταληκτικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ: εκλογές το 2019 και νέα εντολή από τον λαό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στ. Πιτσιόρλας: Βλέπει «κύμα επενδύσεων» το 2018 – Για πότε πηγαίνουν οι αλλαγές στη φορολογία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ν. Τόσκας: Δώσαμε εντολή στην Αστυνομία να γυρίσει πίσω στη Βουλή τα μέλη του Ρουβίκωνα επειδή δεν ήταν βίαιοι!



    ΣΧΟΛΙΑ