• Top Stories

    Τι είπε στις κάμερες ο πατέρας του 45χρονου που κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στα Χανίων (video)


    Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και τον φόβο που υπέστησαν ζήτησε από τις υπαλλήλους του κτιρίου του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα, στα Χανιά, ο πατέρας του 45χρονου περιπτερά, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας εισέβαλε οπλισμένος, κρατώντας για αρκετή ώρα ομήρους τρεις γυναίκες και ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς με αστυνομικούς.

    Ο δράστης, ο οποίος τελικά παραδόθηκε στην αστυνομία μετά από διαπραγματεύσεις και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων. Ο 45χρονος είχε βγει εκτός εαυτού όταν έμαθε ότι ο δήμος Χανίων θα κατεδαφίσει το περίπτερό του το οποίο αποτελεί το μοναδικό μέσο για να ζήσει την οικογένειά του.

    Στο σημείο βρέθηκε και ο πατέρας του 45χρονου ο οποίος, αφού ζήτησε συγγνώμη, δήλωσε πως σέβεται και εκτιμά τις ταλαιπωρημένες υπαλλήλους, για τις οποίες τόνισε πως με την ψυχραιμία τους βοήθησαν να υπάρχει αίσια κατάληξη στην υπόθεση. Όπως τόνισε, ο γιος του αγανάκτησε με το κράτος, το οποίο δεν λειτουργεί σωστά.

    Πριν την μεταφορά του στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, ο 45χρονος δράστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, καθώς ήταν ελαφρά τραυματισμένος.

    Πηγή video: Flashnews.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα Χανίων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανείπωτος θρήνος: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας τραγουδιστής (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άρχισε η δίκη για μίζες «καπέλο» εκατομμυρίων σε ορθοπεδικά της Depuy



    ΣΧΟΛΙΑ