• Πολιτική

    Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του οδηγού της μοιραίας Porsche, Γιώργου Βακάκη;

    Πόρσε

    Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών Λαμίας


    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση της φονικής Porsche που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί.

    Οι τοξικολογικές εξετάσεις, σε πρώτη φάση, έδειξαν ότι ο 24χρονος, Γιώργος Βακάκης, οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου, δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ενώ οι αναλύσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών.

    Αυτή τη βδομάδα ξεκίνησαν οι κλήσεις για κατάθεση μαρτύρων, ενώ ήδη έχουν καταθέσει οι γονείς του συνοδηγού της Πόρσε Ανδρέα Γεωργακόπουλου, οι οποίοι είπαν όσα γνώριζαν και έδειξαν διατεθειμένοι να ψάξουν δικαστικά να βρουν ποιος ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού τους.

    Αξιωματικοί της Τροχαίας επικοινώνησαν και με τον ποδοσφαιριστή Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο αυτό το διάστημα. Υπενθυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος παίκτης ήταν ο άνθρωπος, που πέρασε οκτώ λεπτά μετά το φονικό τροχαίο από το σημείο, σταμάτησε και συνομίλησε με τον Υπάτιο Πατμάνογλου.

    Σε ό,τι έχει να κάνει με το σκέλος των τεχνικών συμβούλων, όλες οι πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ορίσει πραγματογνώμονες οι οποίοι θα αναλάβουν να διερευνήσουν κάθε πτυχή της υπόθεσης για λογαριασμό των πελατών τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Βακάκης. Όλη η αλήθεια για το τρομακτικό δυστύχημα με την Porsche (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία για το Γιώργο Βακάκη: Η Porsche δεν ήταν δικιά του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Video-ντοκουμέντο: Δείτε πλάνα μετά το τραγικό δυστύχημα του Γιώργου Βακάκη με την Porsche



    ΣΧΟΛΙΑ