• Top Stories

    Τι απαντά η Χρυσή Αυγή στις κατηγορίες πως το επεισόδιο στην Βουλή εξυπηρετεί το ΣΥΡΙΖΑ

    Κασιδιάρης - Δένδιας


    Να επιστρέψει τις κατηγορίες πως η επίθεση του βουλευτή της Ηλία Κασιδιάρη εναντίον του Νίκου Δένδια έγινε για να εξυπηρετήσει την Κυβέρνηση, αλλάζοντας την ατζέντα της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο, επιχειρεί η Χρυσή Αυγή.

    Στην πρώτη της επίσημη αντίδραση μετά το περιστατικό που σημάδεψε την έναρξη της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου, η Χρυσή Αυγή αναφέρει:

    «Χείρα βοηθείας στον Σύριζα προσφέρει μονίμως η Νέα Δημοκρατία, αφού μαζί ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο στις 15 Αυγούστου 2015, και από κοινού θα εφαρμόσουν το τέταρτο μνημόνιο καταστροφής του Ελληνικού Λαού, όπως ρητά έχει δεσμευτεί ο πρόεδρός της ΝΔ στους ξένους τοκογλύφους.»

    Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής έρχεται μετά τις κατηγορίες της υπόλοιπης αντιπολίτευσης πως το περιστατικό, το οποίο ξεκίνησε χωρίς κάποιον σημαντική αφορμή, υπήρξε… «στημένο», προκειμένου να διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ μεταφέροντας αλλού τη συζήτηση. Μάλιστα, κάποιοι βουλευτές, όπως ο κ. Αδ. Γεωργιάδης, υπενθύμισαν πως παρόμοια στάση κράτησε και σε άλλες παλαιότερες περιπτώσεις όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σε πίεση.

    Αντίδραση στη σχετική άποψη, την οποία εξέφρασε επισήμως η Νέα Δημοκρατία. υπήρχε και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για ακροδεξιές θέσεις…

    Η Χρυσή Αυγή δεν έχει σχολιάσει επίσημα την ίδια την πράξη του βουλευτή της, αλλά ούτε και την αποβολή της από τη συζήτηση στις επιτροπές της Βουλής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επεισόδιο Κασιδιάρη – Δένδια: Δείτε όλο το video του επίμαχου τσακωμού στη Βουλή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Δημοκρατία: Η Χρυσή Αυγή προσφέρει ξανά «διευκόλυνση» στον ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντά η Κουμουνδούρου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν η Ελληνική Βουλή γίνεται ρινγκ: Ιστορικές στιγμές έντασης που η φρουρά κλήθηκε να δώσει τη λύση



    ΣΧΟΛΙΑ