• Top Stories

    Θύμα πλεκτάνης δηλώνει ο 38χρονος αγγειοχειρουργός – Τι ανέφερε στην απολογία του

    38χρονος - απολογία


    Αθώος δηλώνει στην απολογία του, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής μεσίτριας και μητέρας 3 παιδιών.

    Ο 38χρονος υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης από τρίτο άτομο που τον ζήλευε, λόγω του ενδιαφέροντος που έδειχνε η μεσίτρια για εκείνον.

    Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, το ίχνος του τηλεφώνου του εντοπίστηκε να κινείται στη διαδρομή που ακολούθησε το θύμα με βάση τα δεδομένα από την δική της τηλεφωνική σύνδεση. Ο 38χρονος υποστηρίζει ότι κάποιος ακολουθούσε το αυτοκίνητό του με το τηλέφωνό της. Ο ίδιος δηλώνει ότι δε γνωρίζει το μέσο και το λόγο. Μάλιστα, αναφέρει ότι δεν πρόσεξε αν κάποιος τον ακολουθούσε.

    Για την ημέρα της εξαφάνισης της 36χρονης μητέρας, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι είχε προγραμματισμένο ραντεβού για να υποβληθεί η γυναίκα σε συμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη, η οποία δεν προσήλθε.

    Ανέφερε ότι τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι της έτυχε κάτι έκτακτο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι για το ραντεβού ήταν ενήμερος και ο διευθυντής του. Όταν η ανακρίτρια ρώτησε τον 38χρονο γιατί έπλυνε μία μέρα μετά το αυτοκίνητό του δύο φορές, ο αγγειοχειρουργός υποστήριξε ότι είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα. Όσο για τις ύποπτες κινήσεις που καταγράφεται από τις κάμερες να κάνει στο πάρκινγκ του νοσοκομείου την ημέρα της εξαφάνισης της μεσίτριας, υποστήριξε ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα.

    Σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από κατάθεση συναδέλφου του αγγειοχειρούργου, ο 38χρονος κατά το παρελθόν είχε οδηγήσει σε χώρο του νοσοκομείου που λειτουργούσε τότε ως εφημερείο για την ανάπαυση των γιατρών, σε ημέρα γενικής εφημερίας, μία κοπέλα στην οποία είχε ριχτεί χωρίς εκείνη να ενδώσει. Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε πως συνέβη κάτι τέτοιο.

    Με σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα, ο 38χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για περιύβριση νεκρού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή σε δίκη της Κατερίνας Σαββαΐδου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να μπει τέλος στην κόντρα Μητσοτάκη – Σαββίδη, ζητά ο βουλευτής Β’Θεσ/κης της ΝΔ, Θ. Καράογλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στον αέρα οι μισθοί 13 μηνών των δημοσιογράφων της «Αυγής» – Τι καταγγέλουν



    ΣΧΟΛΙΑ