• Top Stories

    Σταύρος Θεοδωράκης: Δηλώνει έτοιμος μετά την περιπέτεια της υγείας του (pic)

    • NewsRoom
    Θεοδωράκης


    Λίγες μόλις ημέρες μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε για όγκο στο κεφάλι, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, ο Σταύρος Θεοδωράκης δηλώνει έτοιμος για… «νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες».

    Ο πρόεδρος του “Ποταμιού”, μέσω μίας φωτογραφίας και ενός κειμένου, έδειξε πως δεν τον πτόησε η ασθένεια του και η εγχείρηση, ευχαριστώντας παράλληλα όσουν του ευχήθηκαν και του συμπαραστάθηκαν.

    Η φωτογραφία, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δείχνει έναν δρόμο, στενό, δύσκολο, με στροφές. Όμως, μέσα στην φύση.. Μάλιστα, ξεκινάει το κείμενό του, με την χαρακτηριστική φράση από τις εκόμπές του: «Καλημέρα καλημέρα»!

    Ο κ. Θεοδωράκης, παραδόξως, θα αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του πιο νωρίς από το αναμενόμενο, αφού μόλις σήμερα, Δευτέρα, θα συναντηθεί (στις 18:00) με τον Αλέξη Τσίπτα στο Μαξίμου, για να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα σε Eurogroup και Κυπριακό.

    Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:
    Καλημέρα καλημέρα!
    Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες).
    Σας ευχαριστώ όλους.
    Δεν αναφέρομαι στους φίλους μου και τους συνοδοιπόρους αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που δεν γνωριζόμαστε και δεν αγαπιόμαστε.
    Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη διακριτικότητά σας ακόμη ακόμη και για τη σιωπή σας.
    Είναι καλό που βρισκόμαστε εδώ, φίλοι και «εχθροί», γιατί όπως λέει και ο ποιητής «φαντάσου φτάνει και μια νότα κι αλλάζεις όλο το σκοπό».
    Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους και τους εργάτες της υγείας – γιατρούς και νοσοκόμους -που αγωνίζονται μαζί τους, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία.
    Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, θα τα πουμε αναλυτικά άμεσα.
    Καλημέρα!

    https://www.facebook.com/TheodorakisStavros/photos/a.1152593441472128.1073741828.1151439938254145/1565584816839653/?type=3&theater

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο νοσοκομείο για αφαίρεση όγκου εισήχθη ο ΣταύροςΘεοδωράκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταύρος Θεοδωράκης : Ολοκληρώθηκε η εγχείρηση – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρόμος ξανά στο Λονδίνο: Βαν έπεσε πάνω σε πλήθος έξω από τζαμί (pics-video)



    ΣΧΟΛΙΑ