• Ελλάδα

    Σταύρος Κοντονής: Συναντήθηκε με εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής και Δημάρχους για τα δύο νέα Πρωτοδικεία

    • NewsRoom
    Σταύρος Κοντονής

    Σταύρος Κοντονής, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης


    Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής είχε σήμερα σύσκεψη με εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής και Δημάρχους, κατά την οποία συζητήθηκε η χωροθέτηση των δύο νέων Πρωτοδικείων που πρόκειται να συσταθούν στην Αττική.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν: Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Θεόδωρος Σχινάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου, οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικού Τομέα κ. Σπύρος Τζόκας και Βορείου Τομέα κ. Γιώργος Καραμέρος, καθώς και οι Δήμαρχοι Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και Χαλανδρίου κ. Σίμος Ρούσσος.

    Όπως είναι γνωστό, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαϕάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προωθεί την ενεργοποίηση του νόμου 1183/1981, που προβλέπει τη λειτουργία δύο ακόμη Πρωτοδικείων στην Περιϕέρεια Αττικής, που θα συμβάλλουν στη μείωση δικαστικών εκκρεμοτήτων πολλών ετών. Ήδη ορίστηκε η επόμενη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προσεχή εβδομάδα, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι απαιτούμενες διαδικασίες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας εναντίον τεσσάρων ληστών στο Παλαιό Φάληρο – Νεκρός ο ένας δράστης (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Handelsblatt: Πρέπει να γίνει κούρεμα χρέους στην Ελλάδα, όπως το 1953 στη Γερμανία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κικίλιας: Η ΝΔ θα καταθέτει ερώτηση στη Βουλή για το ταξίδι Παππά σε Βενεζουέλα – Καραϊβική



    ΣΧΟΛΙΑ