• sports

    Απόφαση κατά του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια

    • NewsRoom


    Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών δέχθηκε την προσφυγή μελών της Ερασιτεχνικής κατά της εγκυρότητας της Γενικής Συνέλευσης της ΑΕΚ, με την οποία έγινε η παραχώρηση του οικοπέδου στην «Δικέφαλός 1924».

    Πιο συγκεκριμένα, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με απόφασή του στις 20 Σεπτεμβρίου έκανε δεκτή στο σύνολό της την αγωγή και την πρόσθετη παρέμβαση που κατέθεσαν μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, απέρριψε τις πρόσθετες παρεμβάσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924» και έκρινε ως «ανυπόστατη» την απόφαση της γενικής συνέλευσης του σωματείου στις 3 Φεβρουαρίου 2015.

    Η συγκεκριμένη απόφαση δημιούργησε μόνο εκνευρισμό στην ΑΕΚ, την Ερασιτεχνική και τη «Δικέφαλος 1924», αλλά καμία ανησυχία. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση, δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, κάτι που σημαίνει ότι τα έργα συνεχίζονται κανονικά. Επίσης, τονίζεται ότι δεν τίθεται το παραμικρό ενδεχόμενο αναστολής της οικοδομικής άδειας.

    Πλέον, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους για να απαλλαγούν και από αυτό το «εμπόδιο». Στην Ένωση προγραμματίζουν επανάληψη της ΓΣ, ενώ θεωρούν ότι η απόφαση μπορεί να πέσει στο εφετείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ρουβίκωνας στο υπουργείο Δικαιοσύνης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΔΟΕ: Έκαναν τζίρο 2 εκατ. ευρώ πουλώντας αθλητικά «μαϊμού»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H μεγάλη κόντρα στις τηλεπικοινωνίες. Όλο το παρασκήνιο



    ΣΧΟΛΙΑ