• Top Stories

    Η σοβαρή καταγγελία της μητέρας της Μυρτώς για τις θέσεις ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ – Τι απαντά η ΑΕΚ

    αμεα οακα

    Θέσεις ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ Φωτογραφία: Maria Kotrotsou, Facebook


    Τα παράπονα για τις θέσεις των ΑμεΑ στο ΟΑΚΑ εξέφρασε, μέσω ανάρτησης στο Facebook, η μητέρα της Μυρτώς από την Πάρο, κ. Μαρία Κοτρώτσου. Η κοπέλα μαζί με την μητέρα της βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ΑΕΚ έναντι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.

    Ως «ένα απομακρυσμένο κλουβί στο βάθος που ούτε ο αέρας φτάνει», χαρακτήρισε η μητέρα του κοριτσιού τις θέσεις των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

    Η κ. Μαρία Κοτρώτσου έγραψε στο Facebook:

    «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ σήμερα αγώνας ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Η ΜΥΡΤΩ στις θέσεις για ΑΜΕΑ, ένα απομακρυσμένο κλουβί στο βάθος που ούτε ο αέρας φτάνει. Αναγκαστικά βάλαμε ΟΞΥΓΟΝΟ. Λυπάμαι πολύ ……αυτή είναι η αντιμετώπιση της Ελλάδας στα ΑΜΕΑ το 2017. Κοινοποίησε το να το δουν όλοι».

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1342343592550238

    Τι απαντά η ΑΕΚ

    Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η απάντηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ, που επικοινώνησε με την οικογένεια της Μυρτώς προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τον χώρο του ΟΑΚΑ.

    Η Ένωση υποστηρίζει ότι το πρόβλημα έγκειται στο ότι στα ευρωπαϊκά ματς τα ΑμεΑ δεν επιτρέπεται να είναι εντός γηπέδου λόγω των κανονισμών της UEFA και παραδέχθηκε ότι εκεί που είναι οι θέσεις τους στο ΟΑΚΑ είναι όντως προβληματικές για όλους.

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ στα παιχνίδια που έχει η ίδια την ευθύνη της διοργάνωσης του αγώνα, έχει θέσεις για ΑμεΑ σε μια πλατφόρμα στη θύρα 13B και είναι ικανοποιητικότερη η κατάσταση, αλλά στα ευρωπαϊκά ματς δεν γίνεται λόγω… UEFA.

    Μάλιστα στην ΑΕΚ, όπως στην Θύρα 5, υπήρχαν σκέψεις για φέτος να μην βγάλει διαρκείας και στη Θύρα 13 αλλά τελικά δεν το έκανε ακριβώς γιατί εκεί μπαίνουν τα ΑΜΕΑ και δεν ήθελε να δημιουργήσει πρόβλημα με τον χώρο και τις ανέσεις τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπάλληλος του Δημοσίου έλειπε… μόνο 163 μέρες από τη δουλειά της – Τι απαντά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε το Έθνος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριος καβγάς Άδωνι-Κασιδιάρη στην εξεταστική για την Υγεία



    ΣΧΟΛΙΑ