• Top Stories

    Σοβαρές καταγγελίες: Απορριμματοφόρα – φονιάδες σε Αχαΐα και Ηλεία

    • NewsRoom


    Σοβαρές καταγγελίες έρχονται στο φως μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε εργαζόμενη στην καθαριότητα στο Κατάκολο όταν το απορριμματοφόρο κάνοντας όπισθεν την παρέσυρε τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Σύμφωνα με το patrastimes είναι θέμα χρόνου τόσο στην Ηλεία, όσο και στην Αχαΐα να θρηνήσουμε το επόμενο θύμα, καθώς φαίνεται να μην τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας για τους εργαζόμενους.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το patrastimes στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης τα απορριμματοφόρα δεν φέρουν τους ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι όταν είναι πίσω από το όχημα δεν επιτρέπουν στον οδηγό να κάνει όπισθεν ούτε επίσης να κάνει οπισθοπορεία με ταχύτητα μεγαλύτερη των 30 χιλιομέτρων.

    Σε άλλο Δήμο της περιοχής δεν γίνεται αντικατάσταση της κάμερας, η οποία επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει τι γίνεται στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου, επειδή η δαπάνη των 120 ευρώ θεωρείται πως είναι ασύμφορη.

    Πηγή: Patrastimes

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Πύργος: Τραγωδία με εργαζόμενη στην καθαριότητα – Την πάτησε και την σκότωσε απορριμματοφόρο (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας δήμαρχος σταματάει τις μπουλντόζες και ακυρώνει έργο 100 εκατ. ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πύργος: Στον εισαγγελέα ο οδηγός του απορριμματοφόρου που τραυμάτισε θανάσιμα την 30χρονη υπάλληλο καθαριότητας



    ΣΧΟΛΙΑ