• Top Stories

    Σοκ στη Λαμία: Ποιος τελικά έδωσε τα ναρκωτικά στο 1,5 έτους αγοράκι;

    • NewsRoom
    μωρό Κρήτη


    Σοκ έχει προκαλέσει στη Λαμία η είδηση για το αγοράκι, μόλις 1,5 έτους, το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έπειτα από κατανάλωση ναρκωτικού χαπιού.

    Την ίδια ώρα το «μπαλάκι» των ευθυνών φέρονται να πετούν εκατέρωθεν η ανήλικη μάνα του παιδιού και ο 23 ετών σύντροφος της.

    Η 17χρονη μάνα και ο 23χρονος οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν αύριο Πέμπτη.

    Σύμφωνα μ ε πληροφορίες, η μάνα φέρεται να παραδέχεται πως ο 23χρονος ενοχλείται από τα παιδιά και θέλει να τα ξεφορτωθεί. Από την πλευρά του, ο νεαρός φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν θα έδινε ποτέ ναρκωτικά στο παιδί, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως ίσως ο μικρός κατανάλωσε μόνος του το ναρκωτικό δισκίο!

    Η 17χρονη επίσης υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της είχε την επιμέλεια του μικρού αγοριού όσο εκείνη έλειπε για δουλειές και όταν γύρισε βρήκε το παιδί σε άσχημη κατάσταση. Το παιδί που νοσηλεύεται στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

    Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι έχει ακόμη δύο παιδιά, 2,5 και 3,5 ετών. Ο 23χρονος φέρεται να αποδέχεται πως είναι βιολογικός πατέρας μόνο αυτών των δύο παιδιών.

    Ο πατέρας του έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα από τον ιό του δυτικού Νείλου – Σε ποιες περιοχές εμφανίζονται κρούσματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει μπρος το «στοιχειωμένο» έργο για το υδροηλεκτρικό στη Μεσοχώρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοτικά: Κριτήριο των σημαιοφόρων δεν είναι πια η βαθμολογία αλλά η κλήρωση



    ΣΧΟΛΙΑ