• Πολιτική

    Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή Λεμπιδάκη: Νέο sms έστειλαν οι απαγωγείς

    • NewsRoom
    Μιχάλης Λεμπιδάκης

    Μιχάλης Λεμπιδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Πλαστικά Κρήτης


    Μετά από 20 ημέρες οι απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη «ξαναχτυπούν», στέλνοντας  ταχυδρομικά πριν από λίγες ημέρες στην οικογένεια του επιστολή, στην οποία έχει αναγνωριστεί ο γραφικός χαρακτήρας του επιχειρηματία.

    Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία και ενδείξεις που διαθέτουν οι αρμόδιοι, δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας στην ΕΛ.ΑΣ., όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης. Τα παραπάνω αναφέρει η εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», ωστόσο ο «Ελεύθερος Τύπος» δημοσιεύει μια διαφορετική πληροφορία:  Οι απαγωγείς επανήλθαν και πάλι μέσω sms από «πακιστανικό» (ανήκει σε άτομο-«φάντασμα» στο εξωτερικό) κινητό τηλέφωνο μίας χρήσης. Οι Αρχές ευελπιστούν οι απαγωγείς να καταλάβουν –έστω και με τόσο μεγάλη καθυστέρηση- ότι η οικογένεια έχει εξαντλήσει τις δυνάμεις της όσον αφορά στη συγκέντρωση χρημάτων. Αν συμβεί αυτό, κάτι που όλοι εύχονται, δεν αποκλείεται η υπόθεση-θρίλερ να λήξει μέσα στο Σεπτέμβριο. Διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξή της.

    Χθες έκλεισε το χρονικό διάστημα των 5 μηνών ομηρίας με τους συγγενείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη που έχουν αναλάβει τη διαπραγμάτευση, οι οποίοι πράττουν τα βέλτιστα για τον άνθρωπό τους, προσπαθώντας να πείσουν τους απαγωγείς ότι το ποσό που ζητάνε (από 50 έως 70 εκατομμύρια ευρώ) είναι αδύνατο να συγκεντρωθεί.

    Από την πλευρά της η Αστυνομία προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν πιο λεπτούς χειρισμούς, προκειμένου να μην κινδυνέψει ο όμηρος. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι οι απαγωγείς τον κρατάνε στην Κρήτη και ότι ήταν από την αρχή αποφασισμένοι και προετοιμασμένοι για απαγωγή μακράς διάρκειας.

    Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πηγές ΕΛ.ΑΣ: Στην Κρήτη κρατείται ο επιχειρηματίας Μ. Λεμπιδάκης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μ. Λεμπιδάκης: Σε απόγνωση η οικογένειά του  «Δεν έχουμε άλλα χρήματα»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μ. Λεμπιδάκης: Επικοινώνησαν ξανά με τους συγγενείς του οι απαγωγείς του Κρητικού επιχειρηματία



    ΣΧΟΛΙΑ