ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σταδιακά το πύρινο μέτωπο στις Μαριές -μετά τον εφιάλτη που έζησαν οι κάτοικοι με τη φωτιά να μπαίνει στο χωριό και να περικυκλώνει τα σπίτια- περνά στην φάση της ύφεσης.
Ωστόσο, δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα και υδροφόρες βρίσκονται στους δρόμους του χωριού και περιμετρικά του οικισμού, με τους πυροσβέστες να επιχειρούν προστατεύοντας σπίτια και ανθρώπινες ζωές, όπως επισημαίνει το «imerazante.gr».
Αναφορικά με το ζήτημα των δύο προσαγωγών υπόπτων, σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έχει συλληφθεί, χωρίς ωστόσο, να το επιβεβαιώνει επίσημη ενημέρωση από τις αρχές.
Στην περιοχή επιχειρούν τρία καναντέρ και ένα ελικόπτερο, αλλά και 96 πυροσβέστες με 42 οχήματα και 32 άτομα πεζοπόρο. Το πρωί της Δευτέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με 15 ακόμα οχήματα και 60 πυροσβέστες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόλαση φωτιάς στην Ζάκυνθο: Κάηκαν περιουσίες, καταγγελίες κατοίκων «μας άφησαν μόνους» (pivs+video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ύφεση οι πυρκαγιές σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζάκυνθος: Ελικόπτερο εντόπισε τους εμπρηστές-Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μononews Shipbrokers 10
- «Αποχρώσεις: Ημερολόγια Θέρους» – Όταν το φως και η μνήμη ζωντανεύουν στην καρδιά της Αθήνας
- LVMH: Ο γαλλικός όμιλος φαίνεται να εξετάζει την πώληση της Fenty Beauty για 2,8 δισ.
- Τράπεζες: Ισχυρή παρουσία στις αγορές με «πράσινα ομόλογα» – Αντλήθηκαν κεφάλαια άνω των 6 δισ. ευρώ το 2025