• Top Stories

    Σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο 39χρονος παραολυμπιονίκης

    παραολυμπιονίκης


    Σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι τέθηκε ο 39χρονος παραολυμπιονίκης της κολύμβησης μετά τη μαραθώνια απολογία του για τη δολοφονία του 47χρονου ξενοδόχου, την περασμένη Πέμπτη στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο.

    Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή στον αθλητή επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε και ο προπονητής του παραολυμπιονίκη, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης.

    Ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, Πέτρος Μαντούβαλος, δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της δικαστικής διαδρομής. Εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε απολογούμενο ο όρος της ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ο παραολυμπιονίκης κρίθηκε δράστης υπό ειδικές συνθήκες. Η υπεράσπιση δηλώνει ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή. Δήλωσε τη λύπη του για αυτό που συνέβη. Το καλύτερο μνημόσυνο ήταν ότι ο ίδιος υπήρξε ειλικρινέστατος στην απολογία του. Και αυτή να είναι η συγγνώμη του. Ο κατηγορούμενος είπε πως υπήρξε αντιδικία σφοδρή μετά και την προκλητική παρουσία της άλλης πλευράς».

    Ο 2ος υπερασπιστής Νίκος Σιαβέλης δήλωσε: «Ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη, υποστηρίζοντας πως δεν είχε είχε πρόθεση να προχωρήσει σε ανθρωποκτονία».

    Ο παραολυμπιονίκης, κατόπιν της απολογίας του, δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου τη Δικαιοσύνη και εσάς για τα καλά σας λόγια. Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε. Εύχομαι να μην συμβεί ποτέ σε κανένα άνθρωπο αυτό που έγινε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σφοδρή επίθεση ΓΣΕΕ σε Τσίπρα: «Παρέδωσε τα πάντα στους δανειστές και ρίχνει στα συνδικάτα τις ευθύνες»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΧΣ: Τον Απρίλιο ο νέος CEO

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσες προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο Δημόσιο το 2015 και το 2016;



    ΣΧΟΛΙΑ