• Top Stories

    Στην Ελλάδα ο εκκεντρικός ατζέντης-πρωταγωνιστής στο σκάνδαλο Τραμπ με τη Ρωσίδα δικηγόρο (video-pics)

    • NewsRoom


    Ο Ρομπ Γκόλντστοουν είναι ένα πρόσωπο που τις τελευταίες ημέρες έχει πρωταγωνιστήσει στα πρωτοσέλιδα των ξένων ΜΜΕ. Είναι ο εκκεντρικός ατζέντης που πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο της μυστικής συνάντησης που έγινε προ έτους μεταξύ του Τραμπ τζούνιορ και της Ρωσίδας δικηγόρου σε μια προσπάθεια να αποσπάσει «ευαίσθητες» πληροφορίες για τη Χίλαρι Κλίντον, αντίπαλο, τότε, του πατέρα του στην προεδρική κούρσα.

    Τη συγκεκριμένη συνάντηση είχε κανονίσει όπως αποκαλύφθηκε ο Γκόλντστοουν ο οποίος είχε «άκρες» στο Κρεμλίνο. Ο εκκεντρικός ατζέντης από το Μάντσεστερ αποτέλεσε το πρόσωπο-κλειδί στην όλη υπόθεση. Εκπροσωπεί δε τον τραγουδιστή Εμίν Αγκαλάροφ, γιου του Ρωσο-αζέρου (και με στενές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ) ολιγάρχη, Αράς Αγκαλάροφ.

    Υπενθυμίζεται πως το επίμαχο ραντεβού είχε γίνει με τη Ρωσίδα δικηγόρο στις 9 Ιουνίου 2016 στον πύργο Τραμπ. Ο Γκόλντστοουν δεν είχε διαστάσει μάλιστα να κοινοποιήσει την παρουσία του εκεί μέσω των social media.

    Χαλαρές στιγμές στην Ελλάδα

    Ο πρωταγωνιστής του σκανδάλου που αναστάτωσε τον Λευκό Οίκο όταν αποκαλύφθηκε πλέον περνά χαλαρές στιγμές διακοπών στην Ελλάδα.

    Και φυσικά παραμένει υπερδραστήριος στα social media- μέχρι και τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον.

    goldstone

    Κάνει αναρτήσεις από τις διακοπές του στην σε Αθήνα και Κέρκυρα.

    Επιδεικνύει το πόσο εκκεντρικός είναι πότε ποζάροντας με χρυσό στέμμα και αυτοσαρκαζόμενος ως «Emperor Muppettus Maximus» πότε υποδυόμενους ρόλους.

    Τα ποστ του ξεκινούν στις 7 Ιουλίου με το που φτάνει με κρουαζιερόπλοιο στην Κέρκυρα. Ανεβάζει selfies με φέσι τσολιά και στη συνέχεια γυρνάει τη σκηνή και σε βίντεο. Όχι ένα αλλά δύο…

    Φωτογραφίζει την Ακρόπολη, τους Αέρηδες, το μουσακά που ετοιμάζεται να φάει -σχολιάζοντας «γιαμ γιαμ»- ενώ βιντεοσκοπεί λειτουργία και στην συνέχεια τον εαυτό του να λέει «μισώ τις καμπάνες».

    Οι αναρτήσεις σταματούν στις 9 Ιουλίου, μία ημέρα πριν τις αποκαλύψεις, γεγονός που ίσως καταδεικνύει πως πληροφορήθηκε τι επρόκειτο να συμβεί.

    Έκτοτε σιγή ιχθύος πλην ελαχίστων εξαιρέσεων…



    ΣΧΟΛΙΑ