ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νίνα Κασιμάτη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον σκιτσογράφο Αρκά ως νοσταλγό της χούντας!
«Ο σκιτσογράφος μείζονος αναφοράς της ακροδεξιάς πια Νέας Δημοκρατίας, απροκάλυπτος νοσταλγός παλατιανών πραξικοπημάτων και της Χούντας των Συνταγματαρχών. Αναπολεί τη Δικτατορία, την αναπαριστά συνειδητά ή υποσυνείδητα, και προτρέπει για μία ακόμα», αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media.
Ο λόγος για την ίδια βουλευτή που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε συμμετάσχει στην εθνικιστική φιέστα Καμμένου στο Καστελόριζο, στην οποία συμμετείχαν μόνο η ίδια με την Ελένη Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ), οι ΑΝΕΛ και οι χρυσαυγίτες Χρήστος Παππάς και Ηλίας Κασιδιάρης.
Φωτογραφίας που απαθανάτισαν το γεγονός δείχνουν την βουλευτή να στέκεται με υπερηφάνια δίπλα στα στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης, ενώ λίγο καιρό πριν είχε συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο στην Κούβα.
Ξέχασε την «βόλτα» στο Καστελόριζο με τους ακροδεξιούς και τους νεοναζί:
https://www.facebook.com/kasimatinina/posts/1896658200595454
https://www.facebook.com/kasimatinina/posts/1896658200595454
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ: Πέθανε αιφνιδιαστικά ο Κυριάκος Τσίρος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι χάρισε λίγο πριν πεθάνει στον Μάκη Δελαπόρτα;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χανιά: Ανατροπή στο τροχαίο με τους φοιτητές – Μεθυσμένος ήταν ο Γεωργιανός οδηγός;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάρολ Ναβρότσκι (Πολωνός πρόεδρος): Περικοπή των κρατικών επιδομάτων για τους Ουκρανούς
- Γάζα: Reuters και AP εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατο συνεργατών τους σε ισραηλινό πλήγμα
- Λευκός Οίκος: Η απόφαση για τον επόμενο πρόεδρο της Fed πιθανότατα θα διαρκέσει μήνες
- Τσουκαλάς προς Μαξίμου: Αν ψάχνουν πολιτικούς απατεώνες αρκεί να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους
