ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πραγματικότητα το Ηλεκτρονικό Εισιτήριο στις Συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης από ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ – INDIGITAL – AMCO
Ο ΟΑΣΑ συνιστά στο επιβατικό κοινό, το οποίο επιθυμεί να προμηθευτεί μειωμένα εισιτήρια, να βγάλει πρώτα την προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα.
Στη συνέχεια, έχει τη δυνατότητα αγοράς των μειωμένων κομίστρων, είτε από τα «Αυτόματα Μηχανήματα Επαναφόρτισης Καρτών», είτε από το διαδίκτυο (www.athenacard.gr).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εργαζόμενοι ΣΤΑΣΥ: 8 προβλήματα με το ηλεκτρονικό εισιτήριο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους 20 ακριβότερους εμπορικούς δρόμους του κόσμου η Ερμού
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Vodafone: Εκανε και πάλι την έκπληξη στην σταθερή τηλεφωνία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.