ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαν σε αστυνομική ταινία, αστυνομικοί καταδίωξαν οδηγό που δεν υπάκουσε σε νεύμα τους στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμία,στο ύψος της Φιλαδέλφειας.
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έκαναν σήμα σε διερχόμενο αυτοκίνητο στον Πειραιά για να σταματήσει, και ο οδηγός τους αγνόησε, ενώ αμέσως ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Φτάνοντας στη Νέα Φιλαδέλφεια, στη διασταύρωση με τον δρόμο που οδηγεί στην Αχαρνών, οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πυροβόλησαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου,ακινητοποίησαν το όχημα και συνέλαβαν τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θεσσαλονίκη: Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στο δημαρχείο Αριστοτέλη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας πάει στο Άγιο Όρος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H φωτό που έγινε Viral : Γυναίκα βγαίνει από τη θάλασσα στο Π. Φάληρο γεμάτη πίσσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουσκ: Βλέπει νέα κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή «τις επόμενες ημέρες»
- Eurogroup: Ρήτρα διαφυγής μόνο σε περίπτωση ύφεσης- Επιπλέον 6 δισ. ευρώ κόστισε ο πόλεμος για αέριο και πετρέλαιο σε 17 μέρες
- Premia Properties: Αύξηση επενδύσεων κατά 39%, εσόδων κατά 68% και λειτουργικής κερδοφορίας κατά 71%
- Πιερρακάκης: Τα μέτρα στήριξης για την κρίση στην Μέση Ανατολή πρέπει να αντανακλούν ισορροπία και υπευθυνότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.