• Πολιτική

    Ποιοι μισούσαν τον Παπαδήμο – Τι έγραφαν στα social Media

    Λουκάς Παπαδήμος


    Στόχος πολλαπλών σκληρών δηλώσεων, τόσο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και σε δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης που πρόσκεινται ή ελέγχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι η εφημερίδα «Αυγή», έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν ο κ. Λουκάς Παπαδήμος.

    Οι αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα περιγράφουν την κυβέρνησή του ως «χούντα» (ενώ κατά το διάστημα που είχε εκλεγεί ως υπηρεσιακός πρωθυπουργός είχε λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από 255 βουλευτές του κοινοβουλίου), ενώ ΜΜΕ , πολιτικά πρόσωπα και βουλευτές που συμμετείχαν ή συμμετέχουν μέχρι σήμερα στην κυβέρνηση, εκφράζονται με απαξιωτικές, προσβλητικές και υβριστικές αναφορές προς το πρόσωπό του, καλλιεργώντας  ή ακόμα και συντηρώντας εμμονικά εναντίον του ένα κλίμα μίσους.

    Δείτε μερικές από αυτές:

    Αποκορύφωμα της εκστρατείας μίσους κατά του Λουκά Παπαδήμου, με λέξεις και ύφος που δεν διαφέρουν κατά πολύ από εκείνα που αρέσκεται να χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή είναι τα σχόλια που ανήρτησε στη σελίδα του στο facebook, ο πρώην γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ., Αθανάσιος Μπέλτσος, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του κ. Παπαδήμου:

    Παπαδήμος

    Το ερώτημα είναι το εξής: Ποιος και γιατί τελικά μισεί τον Λουκά Παπαδήμο; Γιατί είναι τόσο αντιπαθής στο ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως… Ποιος κρύβεται τελικά πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρτυρίες που κόβουν την ανάσα για την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο (pic – video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είχαν μειώσει την φρουρά του Λουκά Παπαδήμου κατά 4 άτομα ενώ γνώριζαν πως ήταν στόχος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λουκάς Παπαδήμος: Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για την έκρηξη



    ΣΧΟΛΙΑ