• Top Stories

    Πεδίο μάχης και πάλι τα Εξάρχεια: Μολότοφ, πέτρες και χημικά (video)

    • NewsRoom
    Εξάρχεια

    ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


    Επεισόδια σημειώθηκαν για ακόμα ένα βράδυ έξω στα Εξάρχεια, όταν νεαρά άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και πέτρες, στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα.

    Στις 21:30, αντιεξουσιαστές έριξαν μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, που απάντησαν με χημικά. Η ένταση στις 10.15′ το βράδυ μεταφέρθηκε στην οδό Μπουμπουλίνας όπου αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν εκ νέου με πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς, οι οποίοι έριξαν και πάλι χημικά. Στην Μπουμπουλίνας κάηκε ένα αυτοκίνητο.

    Λίγο αργότερα, στις 11 το βράδυ, ομάδα νεαρών επιτέθηκε με πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ.Τρικούπη με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο αστυνομικοί.

    Η Πατησίων έμεινε κλειστή για την κυκλοφορία από το ύψος των Χαυτείων και στα δύο ρεύματα περίπου από τις εννιάμισι το βράδυ και μία ώρα αργότερα άνοιξε στο ρεύμα προς τα Χαυτεία.

    Οι αντιεξουσιαστές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στην πλατεία των Εξαρχείων με αφορμή το άνοιγμα του «αντιεξουσιαστικού ΚΕΠ» – παρά, φυσικά, την απαγόρευση των συγκεντρώσεων, που ίσχυσε τελικά, μόνο για την εκδήλωση που είχε εξαγγείλει η Ομοσπονδία των αστυνομικών.

    Οι κάτοικοι της περιοχής υπέφεραν στα σπίτια τους, καθώς λόγω της ζέστης, των χημικών και των σκουπιδιών η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωτοφανές! Ο Μητσοτάκης «φλερτάρει» με Γεννηματά και ο Τσίπρας τους «κάνει πλάτες»
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Χώρα vs Παραλίες
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το μεγάλο μυστικό των νέων αφεντικών της Εθνικής Ασφαλιστικής – Τι ενώνει Τάκη Κανελλόπουλο, J. Koudounis και M. Fairfield

     



    ΣΧΟΛΙΑ