• Πολιτική

    Οι «Παραιτηθείτε» επέστρεψαν στο Σύνταγμα (upd, video)

    • NewsRoom
    Σύνταγμα, Παραιτηθείτε

    Σύνταγμα, Παραιτηθείτε


    Συγκέντρωση με σύνθημα «Παραιτηθείτε» πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα έξω από τη Βουλή, έπειτα από κάλεσμα των διοργανωτών για συμμετοχή μέσω του Facebook.

    Στην πρόσκληση συμμετοχής καταλογίζουν στην κυβέρνηση πως προεκλογικά χρησιμοποίησε «αναρίθμητα ψέμματα» για «δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό ώστε να αποκτήσει την εξουσία, ενώ στην συνέχεια βρήκε για να σερβίρει σε όλους νέα συνθήματα για δήθεν “Παράλληλα Προγράμματα” και “Αντίμετρα”».

    Δείτε video:

    «Παραιτηθείτε», είπαν στην κυβέρνηση τα μέλη του κινήματος, που κάλεσαν σε συμμετοχή για δεύτερη φορά μετά την περσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

    Τα αιτήματα των «Παραιτηθείτε»:

    – Σοβαρή συνεννόηση χωρίς προβοκατόρικη δήθεν εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη για το κοινό στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και χωρίς τις άκριτα “τυφλές” υπογραφές σε ό,τι γράφουν τα Μνημόνια πίσω από κλειστές πόρτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους -και τους παχυλούς τους μισθούς- ώστε να συνεχίσουν να διορίζουν τα “Δικά τους Παιδιά” για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.

    Παραιτηθείτε
    Διαδηλωτές που ζητούν την παραίτηση της Κυβέρνησης έχουν συγκεντρωθεί μπροστά στη Βουλή, Αθήνα Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. Το κάλεσμα για την συγκέντρωση έγινε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτω από το σύνθημα “Παραιτηθείτε”. (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    – Δραστικές περικοπές δαπανών παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος, με ουσιαστική αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα και με απομάκρυνση τυχόν αργόμισθων και ατόμων που διορίστηκαν με πλαστά πτυχία ή εντελώς ελλιπή προσόντα.

    – Άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής.

    – Ουσιαστικά ισοδύναμα που θα οδηγήσουν στη δραστική μείωση του ΦΠΑ και των νέων έμμεσων και άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε όλοι μας καθαρά λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.

    «Υπάρχουμε όλοι εμείς και θα μας δείτε» απαντούν οι «Παραιτηθείτε» στον Αλέξη Τσίπρα, που πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «ο κόσμος έβγαινε τότε στους δρόμους και σήμερα δεν βγαίνει», ως απόδειξη ότι η κυβέρνησή του έχει την αποδοχή και την κατανόηση των πολιτών. Τονίζουν μάλιστα πως έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσουν την ασφαλή διεξαγωγή της «νέας αυτής δημοκρατικής και ειρηνικής κίνησης».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το «φάντασμα» του Καστελόριζου στις συναντήσεις του Μαξίμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΥπουργικό συμβούλιο την Τετάρτη – Τι θα συζητηθεί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προανακριτική: Καλεί τον Γιάννο Παπαντωνίου για εξηγήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ